1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lišany poprvé zvítězily, v derby porazily béčko Tatranu


Branky


13

Béčko Tatranu se představilo v Lišanech, které díky neskutečnému nadšení a bojovnosti vybojovaly historicky první tříbodové vítězství v soutěži a ještě k tomu v derby!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lišany vedly, dvakrát zvonila tyč

Vstup do zápasu měli lepší hosté, kteří mohli jít po dvou minutách do vedení, když se k Taušovi dostala špatná malá domů, ale útočník Tatranu ležérně zakončil, když trefil vyběhnuvšího brankáře Z. Řepku. Chvilku na to střílel těsně vedle Makram. Gólem neskončila ani další šance či střely Čermáka s Hájkem. A tak udeřilo na druhé straně. Ve 12. min. utekl Roušavý od půlky až k rohovému praporku. Odtud pokračoval po brankové čáře, aby nakonec obstřelil Kabeleho – 1:0.

 

Domácí zhruba po pětadvaceti minutách přežili tlak Tatranu a postupně se začali více osmělovat. Závěr patřil jim. Nejprve dostal míč za obranu Žalud, ale Kabeleho zachránila jeho pravá tyč. Za dvě minuty zahrávali Lišanští rohový kop. Na centrovaný míč si naskočil nejmenší hráč na hřišti Mutinský, jehož hlavička přes celou branku skončila na tyči. Od ní se míč odrazil k Pasekovi, jehož dorážku neskutečnou robinsonádou vyškrábl Kabele mimo své tyče.

Tatran srovnat nedokázal

Druhá část byla ve znamení tlaku hostů, kterým ale chybělo více klidu a přesnosti při finální fázi. A tak měli opět velkou šanci domácí. Tvrdou ranou Žalud prověřil Kabaleho a po něm Paseka ze sedmi metrů těsně minul odkrytou branku. Pak se dostali ke slovu hosté. Nejprve dostal míč za obranu Sýkora, ale slabě zakončil. Chvilku na to se na vápně uvolnil Podlena. Vnikl do čtverce, ale střelou nechal vyniknout výborného Z. Řepku. Domácí hráči bojovali na pokraji sil, ale nakonec díky této obětavosti vyválčili první tři body. I díky tomu, že hosté v závěru svůj tlak ve vyrovnání nepřetavili.

 

Galerii od Davida Svobody si můžete prohlédnout také ZDE!



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch, vedoucí týmu: "Pro toto utkání měla řada našich hráčů speciální motivaci, protože na Tatranu fotbalově vyrostla. Podali jsme bojovný, obětavý a zodpovědný výkon, po úvodním gólu jsme nezalezli a do poločasu ještě dvakrát nastřelili tyč. Druhou půli jsme se nechali zatlačit, nicméně z brejků jsme dokázali stále hrozit. Síly postupně docházely, neproměněné šance nás mohly mrzet, ale skvěle nás podržel gólman, který vychytal svou první nulu v soutěži a nejtěsnější vedení znamenající první výhru v soutěži jsme nakonec udrželi."

TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: "Lišany vyhrály zaslouženě. Na jejich hráčích byla vidět velká touha uspět. Větší hlad po vítězství obětování se. Výkon některých našich hráčů odpovídal výsledku."



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , J. Hamouz [-] , P. Ledvinka [-] (74. L. Krůta [-] ) , J. Feher [-] - M. Medřický [-] , L. Řepka [-] , J. Paseka [-] (62. J. Karvai [-] ) , R. Žalud [-] - V. Mutinský [-] (55. M. Šutera [-] ) , D. Roušavý [-] (90. D. Beneš [-] ) -

TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - L. Skoupý [-] , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , . Ben [-] , A. Zaspal [-] (60. J. Podlena [-] ) , L. Vait [-] (84. F. Vojtek [-] ) , M. Tauš [-] (57. J. Sýkora [-] ) , V. Beneš [-] , J. Jiřík [-] , L. Přibyl [-]

ŽK: 48. P. Ledvinka , 76. L. Krůta - 44. M. Tauš .
Hráči zápasu: Z. Řepka , M. Medřický .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Doubrava Jakub - GLOGAR Lukáš, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů