2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodl brankář


Branky


51. J. Pejša , 78. J. Kohout - 54. M. Balík
13

Zápas mezi braškovským a lánským týmem nepřinesl v první půli nic zajímavého. Obě strany si připravily nějaké šance, ty ale nebyly proměněny. V druhém poločase si ovšem vyrovnaně zahrály oba týmy a dlouho to vypadalo, že rozhodnou až penalty. Zápas ovšem rozhodl braškovský brankář.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla pouze na rozkoukání

Od prvních minut se hrál vyrovnaný fotbal, k čemuž přispěla obě mužstva. V první půli si Lánští připravili tři vyložené šance, ale Balík, Cafourek ani Reichl nedokázali uspět. Na druhé straně dvě šance domácích vychytal bravurními zákroky Javůrek. Jinak se v první půli nic zásadního, ani zajímavého nestalo, a tak divácí netrpělivě čekali na druhé dějství.

Neskutečný gól vsítil braškovský brankář

Druhá část přinesla stejný obrázek. Lány se dokonce dostaly do vedení, ale Reichlův gól nebyl uznán, jelikož byl odmávnut ofsajd. A tak se za pár minut jako první radovali domácí, kteří předvedli krásnou akci a s přesným zakončením změnil stav na 1:0 Pejša. Jejich radost ale nevydržela dlouho. Petr v 54. minutě našel přesným centrem Balíka, který se uvolnil a nechytatelnou střelou nedal brankáři šanci – 1:1. O osudu zápasu rozhodla 75. minuta. Domácí brankář Kohout vykopával od vlastní branky. Dlouhý míč letěl až před Javůrka, který ve snaze získat míč uklouzl a ten se došoural do branky – 2:1. V poslední minutě mohl srovnat Cafourek, ale po Loskotově nákopu těsně minul branku.



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Jakub Matějka, kapitán: "Zápas dobrý, hezké hřiště i počasí. Náramně by mu slušela remíza 1:1, kterou bychom brali. Bohužel naší jedinou chybou jsme přišli o cenné body do tabulky. Nazval bych to zápasem brankářů, ve finále to byl jejich duel a oni rozhodli zápas."



Sestavy


SK Braškov
J. Kohout [-] - L. Rössler [-] , R. Bednář [-] (68. J. Novotný [-] ) , S. Najer [-] , M. Piešťanský [-] , J. Pejša [-] - J. Štoncner [-] , J. Šebesta [-] , P. Krivák [-] (46. P. Přichystal [-] ) , T. Repaský [-] - J. Jaroš [-] (90. D. Hoda [-] )

SK Lány
F. Javůrek [-] - D. Švigár [-] , J. Loskot [-] , P. Schöner [-] - P. Buršík [-] , M. Petr [-] , Č. Dolák [-] (76. J. Krátký [-] ) , M. Cafourek [-] , J. Matějka [-] - M. Balík [-] , M. Reichl [-] -

ŽK: 60. J. Štoncner , 61. J. Jaroš - 72. Č. Dolák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: BYDLÁK David - PROCHÁZKA Václav, HURYCH Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích