3:2
(2:1)
29. R. Nedvěd
50. R. Nedvěd (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2018 14:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Makram byl u všeho podstatného a Jedomělice poprvé ztratily


Branky


9. . Ben , 26. M. Čermák (p.) , 88. J. Podlena - 29. R. Nedvěd , 50. R. Nedvěd (p.)
13

Rezerva Tatranu přivítala tým Jedomělic, který doposud neztratil ani bod a má zkušený tým. K vidění tak byl zajímavý souboj, který nabídl branky na obou stranách a do poslední minuty bylo oč hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hlavní roli Makram

První poločas přinesl běhavý fotbal, k čemuž přispěla obě mužstva. Do vedení šli domácí po devíti minutách. Hájek pronikl do vápna, kde oklamal stopera. Posunul míč na Makrama, který poslal míč do sítě – 1:0. Po chvilce utekl Makram. Šel sám na brankáře, ale trefil pouze jeho tělo. O chvíli později opět Makram, který našel přetaženým míčem Háka, který z ostrého úhlu trefil tyč.

 

Ve 26. min. přišel dlouhý míč za obranu, na který naběhl kdo jiný než tatranský útočník. Brankář jej v rohu velkého vápna srazil rukama. K penaltě se postavil Čermák a nezaváhal – 2:0. Hosté zahrozili po důrazu ve vápně, ale Švarc pádem pod nohy situaci zachránil. Ve 29. minutě přišel dlouhý míč za obranu domácích. Makram stáhl před vápnem protivníka a Nedvěd z trestného kopu překvapil střelou přes zeď Švarce – 2:1. V závěru poločasu přišly dva náznaky na obou stranách, ale bez přesného zakončení.

Podlena korunoval svůj návrat rozhodující brankou

Druhý poločas začal náporem hostů, kterým se po pěti minutách podařilo s přísné penalty srovnat – 2:2. V dalším průběhu se více hrálo před vápnem Tatranu, ale díky bojovnosti a nasazení domácích hráčů se skóre nezměnilo. Naopak mohl skórovat Makram, ale těsně minul. V závěru hosté nastřelili po rohu břevno.

 

Na druhé straně mířil z trestného kopu do břevna Vait. Rozhodující moment přišel dvě minuty před koncem. Vše zařídili střídající hráči. Na Lisnerův centr si naskočil Tauš, ale mířil jen do tyče, od které se míč odrazil k Podlenovi, který svoji premiéru přetavil v první a zároveň vítězný gól – 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: "Sportovně musím uznat, že to bylo šťastné vítězství. Jedomělice mají zkušený a vyvážený tým, který moc prohrávat nebude. My jsme šli za výhrou bojovností a nasazením, za což kluci zaslouží pochvalu. Hráli až do konce. V prvním poločase jsme mohli jít i do výraznějšího vedení, ale místo toho jsme si netaktickou věcí nechali dát gól na 2:1. V úvodu druhé části byl soupeř lepší, ale nakonec jsme to zvládli."

TJ Sokol Jedomělice
Jan Charvát, obránce: z oficiálního webu Jedomělic. "Těžko se hodnotí zápas, jako byl ten dnešní. Do Rakovníka jsme jeli vyhrát a nakonec prohrajeme gólem v 90.minutě. Zaspali jsme začátek utkání a ve 20.minutě prohráváme 2:0. Přitom skóre mohlo být už v začátku opačné. Poté si troufám tvrdit, že jsme převzali iniciativu a zaslouženě vyrovnali. Gólů ale mělo být víc! Od 70.minuty jsme upustili od toho, co jsme chtěli hrát a šťastnější byli na konci domácí. Dnes nás celý mančaft trápila defenzíva, soupeř z pěti šancí dal tři branky. My dnes často chybovali, ale i tak jsem rád, že kluci zápas odmakali."



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Švarc [-] - L. Šika [-] (59. L. Dolák [-] ) , M. Čermák [-] (52. J. Podlena [-] ) , M. Hájek [-] , J. Sýkora [-] (74. M. Tauš [-] ) , . Ben [-] (80. L. Skoupý [-] ) , L. Vait [-] , J. Lisner [-] , V. Beneš [-] , J. Jiřík [-] , L. Přibyl [-] (59. F. Skoupý [-] )

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - J. Švarc [-] , D. Procházka [-] , M. Zahradník [-] , T. Henlín [-] (71. E. Rezek [-] ) , J. Horák [-] , R. Knotek [-] , R. Vyšata [-] , M. Janda [-] , R. Nedvěd [-] , P. Bakos [-]

ŽK: 12. L. Šika , 28. . Ben - 14. P. Bakos , 25. R. Knotek , 86. D. Procházka .
Hráči zápasu: . Ben .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Malý David - SLEPIČKA Milan, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Pavel Dlouhý
Tip experta: výhra hostů

Jedomělice před sezonou kvalitně posílili a osobně je vidím v horních patrech tabulky. Proto si myslím, že i na Tatranu vyhrají za 3b.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů