Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Divočina na Lánech


Branky


31. M. Petr (p.) , 54. M. Cafourek , 75. M. Balík , 78. M. Reichl - 49. F. Novotný , 50. J. Maroušek , 57. F. Novotný , 90. F. Novotný
13

Na začátku prvního poločasu se oku diváka mohl čas strávený na hřišti zdát zbytečný, ale když se v druhém poločase hra otočila a oběma týmům se spustil gólový kulomet, dalo by se napětí na hřišti krájet. Z druhé půle se odcházelo za nerozhodného stavu a o rozdělení bodů tedy nakonec rozhodovaly penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediný gól přišel z penalty

Do zápasu vstoupily oba týmy takřka stejně. Hrála se spíš taková oťukávačka a ani jeden tým si nevytvořil žádné šance, ze kterých by pramenily góly. I když se fotbal hrál od začátku nahoru dolů, první branka přišla až z pokutového kopu, když se povedlo Petrovi ve 31. minutě rozvlnit síť za Sedlákem. Divácké oko si na své moc nepřicházelo, protože ani jeden z týmů se nedokázal chopit situace, i když se obě mužstva snažila udržet balón co nejdéle na své straně. Do šaten se přes veškerou snahu šlo za stavu 1:0.

Gólové ródeo

Do druhé půle se vstupovalo s velkým odhodláním a průběh zápasu hrál do karet především týmu hostů. Své šance se snažili využívat naplno a začal s tím ve 49. minutě Novotný, když vyrovnal zápas na 1:1. Tím začala ta pravá divočina a divákům byl předváděn gólový koncert.

 

Hned minutu na to totiž svítil další gól za Javůrkem, tentokrát z kopačky Marouška – 1:2. Za necelých 5 minut se ovšem domácí rozhodli odpovědět a opět vyrovnali díky Cafourkovi – 2:2. V 57. minutě se dostal k míči Novotný a vsítil další branku pro svůj tým 2:3. Mezitím hosté měli několik tutovek, ale Novotnému, ani Žahourovi se nepodařilo zakončit do prázdné brány a ani další šance nebyly proměněny.

 

Hosté se v této „gólové pauze“ jen těžko dostávali k míči, ale když se jim to podařilo, tak z kopačky Balíka letěla do slánské brány další přesná střela, který vedla k vyrovnání na 3:3. Za necelé 3 minuty přidal pojistku Reichl a posunul tak skóre na 4:3. S tím se ale hosté nechtěli smířit. Když se v 90. minutě dostal po odraženém míči z rohu Novotný, pramenil z toho další a pohledný gól a na konec zápasu vyrovnání na 4:4. Tím se napětí posunulo na další úroveň z důvodu nadcházejících penalt.

 

Dva body pro domácí Lány

V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí, a tak si na svém hřišti nechali dva body.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jakub Matějka, kapitán: "Do zápasu jsme vstoupili dobře, ostatně jako vždycky. Do poločasu se nám podařilo uhlídat vedení z penalty kterou otevřel skóre Milan Petr. O přestávku jsme si říkali, jak budeme zodpovědně bránit a stalo se přesně naopak. Během 2 minut se skóre otočilo pro hosty 1:2. Vyhořeli nám krajní beci, když neuhlídali svého hráče. Potom to byla přetahovaná, skóre se přelévalo a v poslední minutě nastaveného času jsme ještě vedli 4:3. Bohužel po rohovém kopu z odraženého balónu na vápno se podařilo Novotnému pěknou střelou zády k brance srovnat utkání. Na penalty už jsme byli úspěšnější. "

SK Slaný B
Radim Vavroch, trenér: "Máme hodně mladý tým, ale kluci se snaží a rychle se přizpůsobují. Na šance bychom zápas určitě vyhráli a celkově byl průšvih netrefování prázdných branek, ale penalty rozhodly. Věřím, že to bude zápas od zápasu lepší."



Sestavy


SK Lány
F. Javůrek [-] - D. Švigár [-] - J. Matějka [-] , M. Cafourek [-] - M. Reichl [-] (88. J. Krátký [-] ) , M. Balík [-] , P. Buršík [-] , M. Petr [-] , P. Schöner [-] , K. Tetour [-] , J. Loskot [-]

SK Slaný B
M. Sedlák [-] - M. Majtaník [-] , J. Maroušek [-] , P. Volgner [-] (75. L. Danda [-] ) , T. Zíma [-] , J. Krym [-] , L. Volf [-] , M. Žahour [-] , A. Beneš [-] , F. Novotný [-] , M. Zelenka [-]

ŽK: 22. P. Buršík - 41. L. Volf , 83. J. Maroušek .
Hráči zápasu: M. Cafourek - F. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBÁT Jiří - STEJSKAL Jaroslav, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Johana Hergetová

Expert: Pavel Dlouhý
Tip experta: výhra hostů

Nelze pochybovat o kvalitě Slaného. Tým tvoří mladí hráči, kteří mají chuť hrát a hlavně vyhrávat. Nemyslím si, že Lány jim budou nějakou překážkou.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů