2:3p.
(1:1)
13. . Ben
72. M. Čermák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na závěr červené karty a penalty


Branky


24. T. Kubík , 52. T. Kubík - 13. . Ben , 72. M. Čermák (p.)
11

Minulé kolo se Vraný postaralo o překvapení, když vyhrálo v Hostouni. Soupeř z Rakovníka padl doma po penaltách s Braškovem. Nyní po kvalitním zápase došlo znovu na pokutové kopy, ve kterých už byl Tatran úspěšný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Začátek zápasu byl ve znamení nakopávaných míčů domácích, ale obrana Tatranu tlak přestála. Ve 13. minutě přišla krásná akce na jeden dotek. Míč šel po ose Lisner – Čermák – Hájek až k Makramovi, který vnikl do vápna a prostřelil brankáře – 0:1. Radost hostům vydržela pouze deset minut. Pak přišlo zaváhání v defenzivní činnosti a Kubík překonal Kabeleho – 1:1. Do přestávky se hrál zajímavý fotbal, k čemuž přispěla obě mužstva.

Na závěr se červenalo

Vstup do druhé části se hostům nepovedl. Nastoupili v útlumu, což domácí využili po pár minutách. Kabele zaváhal při výběhu, čehož využil Kubík a lobem otočil vývoj – 2:1. Za chvilku mohlo být ještě hůř, ale Kabele vyškrábl bombu Paluby na břevno. Hosté ale nesložili zbraně. Vrátili se ke kombinační hře z prvního poločasu a odměnou jim bylo zasloužené vyrovnání. Sýkora podržel v útoku míč. Posunul jej na Hájka, který z první poslal kolmici za obranu, na kterou si naběhl Makram. Byl ve vápně faulován a Čermák z penalty srovnal – 2:2.

 

V nastaveném času chybovali domácí. Makram šel z půlky sám na brankáře. Na hranici vápna byl stažen. Následovala červená karta, ale Makram se dožadoval penalty tak hlasitě, že uviděl druhou žlutou a musel také pod sprchy. Následný trestný kop Čermákovi brankář s velkou dávkou štěstí vyškrábl na roh. O vítězi musely rozhodnout penalty. V nich kraloval Petr Kabele, který zlikvidoval tři. V zelenobílém dresu neuspěl pouze Černý. Úspěšnými střelci byli Sýkora, Hájek a vše pečetil Kabele – 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Vraný
Pavel Hanzlík, záložník: "Začátek zápasu byl z obou stran nervózní a šancí moc nenabídl. Ve 13. minutě se hosté pěkně prokombinovali až ke střele a Izera neměl šanci. Naštěstí o 10 min později po pěkném uvolnění srovnal stav Kubík. Nutno říci, že hostě byli lepší. Druhý poločas jsme začali dobře, byli jsme více na balónu a přineslo to i gól. Bohužel se u toho náš nejlepší střelec zranil. O vedení jsme přišli zbytečnou penaltou. Vedení oba týmy nakonec mohly strhnout na svou stranu. Penalty nebudu hodnotit to už je taková loterie. Co více říct... jeden bod z domácího prostředí je pro nás málo.

TJ Tatran Rakovník B
Václav Eck, trenér: "Vzhledem k průběhu je remíza asi spravedlivá. Chvilku jsme byli lepší my, chvilku domácí. Měli jsme ve hře hluché místo, kdy jsme se přestali koncentrovat na hru a věnovali jsme se zbytečným diskuzím okolo. Na tom musíme zapracovat. Jinak byly v naší hře pěkné akce."



Sestavy


TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - P. Hanzlík [-] (84. P. Nagy [-] ) - M. Rambousek [-] , T. Kostovčík [-] , T. Kubík [-] (55. M. Plašil [-] ) , L. Kalous [-] , J. Jeřábek [-] , J. Liška [-] , J. Paluba [-] , L. Košťák [-] , L. Jindřich [-]

TJ Tatran Rakovník B
P. Kabele [-] - P. Vecka [-] (91. O. Vávra [-] ) , M. Čermák [-] , M. Hájek [-] , J. Sýkora [-] , . Ben [-] , L. Vait [-] , J. Lisner [-] , L. Černý [-] , J. Jiřík [-] , L. Přibyl [-]

ŽK: 6. L. Kalous , 45. J. Liška , 82. L. Košťák - 32. J. Lisner , 43. M. Hájek , 64. J. Jiřík , 65. . Ben , 66. P. Vecka , 86. J. Sýkora . ČK: 95. J. Jeřábek - 95. . Ben .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BRÝL František - BUDIL Daniel, ŠÍMA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Martin Zelenka
Tip experta: výhra domácích

Celek Sokolu má ve svých řadách zkušené borce, 3 body by měly zůstat doma.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích