1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lišany berou premiérový bod po remíze s Klobuky


Branky


11

Minulou sezónu hrály Klobuky do posledního zápasu o udržení. Nyní zavítaly na hřiště nováčka z Lišan, který chtěl zápas vyhrát. Dokázal ale pouze srovnat a zápas prodloužit do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnávací gól do šatny

Úvod zápasu nabídl oťukávání obou týmů. Na první šanci se čekalo zhruba deset minut, kdy obdržel centr do vápna Mutinský, ale mířil pouze do míst, kde stál Maur. V 16. minutě vybídl milimetrovým pasem Suk do vápna Svobodu. Jeho střela z úhlu prolétla malým vápnem bez teče. Po pár minutách se už hosté radovali.

 

Svoboda obdržel míč za obranu, postrčil si jej a střelou na přední tyč překonal Z. Řepku - 0:1. Další šance měly opět Klobuky. Fehera u lajny obral o míč Suk a vysunul po lajně Dragouna. Jeho centr na Svobodu byl přesný a s následnou střelou hostujícího hráče si Z. Řepka nadvakrát poradil. Lišany se dočkaly vyrovnání minutu před koncem poločasu. Žalud táhl míč po levé straně, dostal se přes obránce a do malého vápna nahrál Mutinskému, který dopravil míč do prázdné branky - 1:1.

Šance byly, branka už nepadla

Hned zkraje poločasu se dostaly do šance Lišany. Mutinský postupoval spolu s Roušavým do vápna. Roušavý se dokázal uvolnit kolem bránícího hráče, jeho nadějná střela ale byla zblokována. Následný centr vracel na zadní tyči Mutinský do vápna, ale Maur míč vyboxoval do bezpečí. V 56. minutě měli domácí slibný přímý kop po faulu na Roušavého. K tomu se postavil L. Řepka a protáhl přízemní střelou Maura. V 65. minutě obral aktivní Roušavý u lajny o míč Dandu, zatáhl podél brankové čáry a hledal na penaltě osamoceného Paseku. Ten si míč bohužel pro Lišany nezpracoval a prováhal tak ideální příležitost ke skórování.

 

Krátce poté těžil z práce Roušavého jeho spoluhráč L. Řepka, který nasadil jesle protihráči a vyslal do vápna krásný centr šajtlí, ke kterému si ale nikdo z domácích cestu nenašel. Lišany přišly i s dalším střeleckým pokusem, to když Žaludův centr poslal Mutinský do středu branky. Čas plynul a i v poslední desetiminutovce mohly oba celky rozhodnout. Propadlý roh nečekal na zadní tyči Ledvinka. Z přímého kopu mířil Žalud přes zeď nad. Minutu před koncem neodhadl dlouhý míč Ledvinka, posunul jej hlavou mezi Dragouna a Z. Řepku. Domácí brankář dobře zmenšil střelecký úhel a zakončení mířilo těsně vedle. Před konečným hvizdem sudího Musila, který odpískal zápas velmi dobře, zazvonila tyč za Z. Řepkou, to když Feher přišel o míč a protiútok naštěstí pro domácí skončil na tyči.

Plusový bod pro Klobuky

První šel na penaltu L. Řepka, ale mířil nad - 0:0. Za hosty šel A. Pinc a do středu branky se nemýlil - 0:1. Medřického pokus k levé tyči přečetl Maur - 0:1. Dragoun se nemýlil a s Lišany to nevypadalo dobře - 0:2. Mutinský už byl úspěšný a nezměnil to ani hostující brankář, který přečetl stranu - 1:2. Naději pro svůj tým vykřesal Z. Řepka, když vychytal Svobodu u pravé tyče, od které šel míč ven - 1:2. Vyrovnat se povedlo razantní střelou k levé tyči Žaludovi - 2:2. J. Vébr unesl tíhu okamžiku a k pravé tyči se nemýlil - 2:3. Dále si na penaltový puntík postavil míč Z. Řepka a bohužel pro Lišany nebyl úspěšný stejně jako jeho bratr, když rozezvonil jen tyč.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Václav Švelch, vedoucí mužstva: "Získali jsme v I. B třídě premiérový bod, vzhledem k průběhu utkání jsme však dva body ztratili, neboť jsme chtěli a za výkon ve druhém poločase měli získat body tři. Neproměnili jsme však šance a to se nám vymstilo. V penaltové loterii jsme v předchozích sezónách v okresním přeboru byli většinou úspěšní, tentokrát však nikoli. Škoda, ale bojujeme dál."




Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Feher [-] , P. Ledvinka [-] , J. Haifler [-] , P. Kindl [-] (60. M. Bagi [-] ) - R. Žalud [-] , V. Mutinský [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] (72. J. Hamouz [-] ) , L. Řepka [-] - D. Roušavý [-] -

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - L. Kubelka [-] , J. Vébr [-] , M. Svoboda [-] , M. Suk [-] (33. T. Danda [-] ) , O. Vébr [-] , T. Pinc [-] , A. Pinc [-] , A. Náprstek [-] , A. Dragoun [-] , M. Douša [-]

ŽK: 69. M. Bagi , 78. R. Žalud , 82. P. Ledvinka - 49. A. Náprstek , 77. T. Danda .
Hráči zápasu: J. Haifler .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Musil Jiří - KUKA Vladimír, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Johana Hergetová

Expert: Martin Zelenka
Tip experta: výhra domácích

Domácí by měli urvat první body do tabulky, kvalitní Klobuky jim budou rovnocenným soupeřem, ale nakonec podlehnou na penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích