0:2
(0:0)
61. Z. Weis
66. D. Holub (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rakovnická Benfica ovládla derby v Zavidově, ten zahazoval jednu šanci za druhou


Branky


61. Z. Weis , 66. D. Holub (p.)
9

Další rakovnické okresní derby se odehrálo v Zavidově, kde místní hráči spadli z I.A třídy. V prvním i druhém poločase měli domácí několik šancí, avšak utrpěli lekci z produktivity a za své neproměňování byli potrestáni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kudrna držel naděje hostí

Na první šanci se čekalo do 12. min. a nabídlo ji zaváhání rakovnické defenzivy. Korčák z brankové lajny vybídl pod sebou nabíhajícího Dvořáka, jeho střela skončila těsně vedle. Poté byly k vidění jen náznaky šancí, ze kterých nic nebylo. Ve 26. min. obdržel Korčák dlouhý míč za obranu, nechal projet ve skluzu Titlbacha. Všiml si nabíhajícího Žďánského, ale ten mířil nad.

 

Krátce po půl hodině hry postupoval na branku Žďánský, pod sebou měl Denka, kterého poslal do gólovky. Ten mířil k tyči, ale Kudrna předvedl dobrý zákrok a na správném místě byl i při dorážce. Zavidov mohl během první půle jít několikrát do vedení. Faigl přizvedl dlouhý míč za sebe a Korčák se zjevil sám před Kudrnou. Z hranice šestnáctky pálil pouze pod nohy gólmana.

Lekce z produktivity

Ve druhé půli si vytvořili domácí rychle tlak, ale ten vyústil pouze střelou Štillera vedle. Na další šanci se opět chvíli čekalo. A čekání se vyplatilo, především pro hosty. Přímý kop Weise nikdo netečoval a skončil až za Krausem - 0:1. O pár minut později šla rakovnická Benfica do dvougólového vedení. Dosud neviditelný Holub se dostal na hranici vápna k míči, Koch šel na zem a hostující útočník píchl míč do jeho ruky. Z následné penalty se sám prosadil - 0:2.

 

Na hřiště poté přišel Petr Čech ml. a hned měl po závaru blízko ke kontaktnímu gólu, ale paradoxně mu chybělo pár centimetrů. Následná akce se zavidovským povedla, byť neskončila gólem. Korčák ze strany centroval na Kapouna, který těsně nedosáhl. Míč však proletěl vápnem a na druhé straně si centr připravil jedne z domácích a mířil opět na Kapouna, který svou rybičku poslal těsně vedle. Další pohledná akce, míč za obranu na Štillera, ten ještě přesnějším centrem našel Čecha mladšího, ale ten ve skluzu z malého vápna dokázal přestřelit.

 

V 79. min. opět centr Štillera a Čech ml. opět těsně nedosáhl, byť by mohl centimetry rozdávat. Zavidov měl šancí až až, další měl po Knorově centru na zadní tyči Korčák, ale v těžké pozici trefil z úhlu jen břevno. Zavidov ještě po jednom centru netrefil prázdnou branku, a tak na konci zápasu mohl jen a jen litovat svých neproměněných šancí, kterých bylo opravdu mnoho.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Petr Čech mladší, útočník: "Dnešní zápas by mohl trvat půl dne, ale gól bychom prostě nedali. Měli jsme třeba 10 tutovek, když jen já spálil tři. Nebyl to náš den. Za to SK si podle mě vybralo všechno štěstí na celou sezónu. Věřím, že se z tohoto zápasu oklepeme a příští zápas budeme brát všechny 3 body."

SK Rakovník B
Petr Kýzl, stoper: "Musím uznat, že nám dnes, na horké zavidovské půdě, přálo štěstí. Domácí měli spoustu šancí a my spoustu štěstí. V čele s výborným brankářem Kudrnou jsme to však zvládli. Dnes byla naše branka zakletá, zkrátka Kudrna čaroval. Jedeme dál!"



Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - M. Polák [-] , M. Dvořák [-] (80. J. Knor [-] ) , D. Denk [-] (61. P. Čech ml. [-] ) , D. Štiller [-] , D. Žďánský [-] , T. Koch [-] , P. Hornof [-] , L. Kapoun [-] , J. Hvězda [-] , T. Korčák [-]

SK Rakovník B
M. Kudrna [-] - J. Gregor [-] , D. Titlbach [-] , D. Holub [-] , P. Kýzl [-] , J. Čech [-] , Z. Weis [-] (82. J. Plaček [-] ) , M. Jirásek [-] (44. Z. Žihla [-] ) , T. Mates [-] , P. Nováček [-] (90. J. Jelínek [-] ) , P. Faigl [-]

ŽK: 54. D. Žďánský - 58. P. Kýzl .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Polák Ivo - VYHNAL Karel, ČECHMÁNEK ING. Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Zavidov bude bojovat o co nejrychlejší návrat do I. A. třídy, proto si myslím, že ani rezerva rakovnického SK nebude velká překážka.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích