5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček soutěže odjíždějí poraženi


Branky


25. L. Křenek , 44. R. Neuberger , 77. J. Haifler (vl.) , 85. L. Křenek , 89. R. Neuberger - 12. R. Žalud
9

Dnešní zápas v Unhošti přinesl mnoho proměněných i neproměněných šancí na obou stranách fotbalového hřiště. Nicméně domácí Unhošť si zlepšovala reputaci z minulého zápasu a přišla do hry s velkým nasazením, na které nováček soutěže z Lišan nebyli připraveni. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První udeřili hosté

Unhošť přivítala nováčka soutěže z Lišan a vstoupila do utkání velice aktivně. Po několika slibných šancích, které nikdo z útočné řady domácích nedokázal proměnit, přišel trest. Pomalá rozehrávka obrany byla vystižena, Žalud nezaváhal a poslal svůj tým do vedení.

 

Unhošť od začátku působila fotbalověji, a tak nesložila zbraně a začala si připravovat další šance. Jedna z nich byla využita po rohovém kopu ve 25. minutě, kdy se nejvýše do vzduchu dostal Křenek a hlavou upravil stav na 1:1. Do poločasu stihli domácí rozeznít bránu za Z. Řepkou a neproměnit hezkou kombinační akci, když střela Vicherka skončila jen kousek vedle pravé šibenice.

  

Bojovnost se vyplatila a ve 44. minutě Neuberger s přehledem trefil penaltu, která přišla, když do pokutového území ze strany naběhl Dvořák. Byl přištrčen a tím mu byla zmařena velká gólová příležitost. Rozhodčí neváhal zapískat desítku, a tak se šlo do šaten za stavu 2:1 pro domácí tým. 

 

Klid na kopačky přišel až ke konci

Druhý poločas se hrál převážně mezi šestnáctkami obou týmů a vyložené brankové příležitosti nepřicházely. Unhošť chtěla utkání dovést do těsného vítězství a soustředila většinu sil do bránění. Lišany se snažily využít jakékoliv šance, ale domácí Unhošť jim nedala žádnou příležitost. 

 

V 77. minutě Lišany přece jen skórovat dokázaly, ale bohužel do špatné brány, kdy centr Kolaříka srazil hlavou Haifler za bezmocného Z. Řepku. V tu chvíli se Unhošť začala cítit bezpečněji, plně převzala iniciativu a pramenily z toho další dva góly. O ten, který vedl k navýšení stavu na 4:1 se zasloužil opět Křenek, který tzv. z voleje trefil špatný odkop domácí obrany a na konečných 5:1 stvrdil další dvougólový střelec Neuberger po hezké akci ze strany. 

A co řekl k zápasu vedoucí hostí Václav Švelch? "Ve svém premiérovém venkovním vystoupení v I.B třídě jsme až na poslední čtvrthodinu znovu nepropadli a celkový výsledek neodpovídá dění na hřišti. Domácí Unhošť byla důrazem, kontrolou míče i počtem šancí objektivně lepším týmem, ale rozhodně ne na výsledek 5:1. Znovu jsme vedli, nepoložil nás ani pro sporný ofsajd neuznaný gól ani, mírně řečeno, hodně sporná penalta v závěru první půle za stavu 1:1 a do 77. minuty jsme za stavu 1:2 bojovali o bodový zisk. Pak však přišel nešťastný „vlastenec“ v podání jinak bezchybně hrajícího stopera Jardy Haiflera, trochu jsme odešli mentálně a v samotném závěru ještě dvakrát inkasovali."



Ohlasy k zápasu


TJ Unhošť
Lukáš Křenek, hráč: "Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně, ale za naši neefektivitu jsme byli potrestání gólem od hostů. Naštěstí jsme zápas otočili ještě do poločasu a ke konci zápasu jsme výhru definitivně potvrdili. Je vidět, že si v nově doplněném týmu na sebe začínáme zvykat a byl z toho mnohem lepší výkon, než v minulém kole, ale stále máme co zlepšovat."

SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: "Dle mého hratelný soupeř. Opět jsme se ujali vedení, bohužel jsme nevydrželi déle, kdy po našem neuznaném gólu byla písknuta sporná penalta. Obraz mohl být jiný. Nutno říci, kdybychom první poločas proměnili nějakou další šanci, mohlo být taky jinak. Druhý poločas jsme se snažili, bohužel osobními chybami jsme s výsledkem již nemohli nic udělat, za to domácí měli více šancí."



Sestavy


TJ Unhošť
P. Šulek [-] - D. Kolařík [-] , D. Asník [-] , J. Dvořák [-] , A. Vicherek [-] (65. K. Hoch [-] ) , L. Křenek [-] (87. M. Vrchlavský [-] ) , T. Blecha [-] , R. Neuberger [-] , L. Kejha [-] (75. J. Gerhardt [-] ) , V. Šimáček [-] , V. Kopačinský [-]

SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Feher [-] , P. Ledvinka [-] (67. M. Bagi [-] ) , P. Kindl [-] , J. Haifler [-] - R. Žalud [-] , V. Mutinský [-] , M. Medřický [-] (60. M. Šutera [-] ) , J. Paseka [-] (87. J. Karvai [-] ) , L. Řepka [-] - D. Roušavý [-] (77. M. Chládek [-] )

ŽK: 72. D. Asník .
Hráči zápasu: R. Neuberger , L. Křenek - V. Mutinský .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Jarolímek Miloš - JAROLÍMEK Roman, GLOGAR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Johana Hergetová

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Nováček si z unhošťské arény body neodveze.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích