0:3
(0:1)
40. M. Suk (vl.)
62. R. Nedvěd
86. B. Mrština
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Do Klobuk si Jedomělice přijely pro výhru


Branky


40. M. Suk (vl.) , 62. R. Nedvěd , 86. B. Mrština
8

Prvního vekovního zápasu se Jedomělice zhostily s velkou vervou a chutí obhájit svůj skvělý výkon z minulého týdne. Přestože Klobuky budily respekt, nevkládaly dostatečnou sílu do obrany a hosté si tak odvezli domů všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevyužitý čas a možnosti

Jedomělice do zápasu vstoupily s nově zavedenou taktikou a držely se tak od prvních minut více na míči. Domácím se přes to dařilo bránit a zmenšovat soupeři šanci na větší akci a zároveň dokázali být svým rychlým otočením do protiútoku pro hosty nebezpeční. 

 

Jedomělický tým se i přes kvalitní obranu dostal do šancí, které ovšem pro stav hry nebyly zásadní, jelikož ho nedokázaly změnit. Gólové šance buď vychytal Maur, nebo se hosté sami o body obrali nepromyšlenou přihrávkou, či nevyužitou možností zakončit. Po čtyřiceti minutách hry se tým hostů dostal do vedení po nešťastně sraženém kopu, který přišel od Nedvěda a Suk ho srazil do své brány. Proto se šlo do kabin za stavu 0:1. 

Jedomělice v akci

Přes ne moc povedený první poločas, který přinesl mnoho neproměněných šancí a jeden náhodný gól, vstupili hosté na trávník ospale a neaktivně. Klobuky využívaly snížené pozornosti a tlačily se do útoku. Několika šancím zabránil Pospíšil, který se opravdu snažil, aby jeho tým zůstal v těsném vedení, nebo na brankové čáře Vyšata. 

 

Jedomělice se po akci hostů probraly a dostaly míč pod kontrolu, i když se jim opět nedařilo zakončovat akce. Na stejné vlně se vezl tým domácích, který žádnou z připravených šancí nedokázal dotlačit do úspěsného konce. V 62. minutě se však skóre zvýšilo po tom, co Bakos připravil skvělou pozici do vápna Nedvědovi a ten razantně zakončil do brány domácích. 

 

Klobuky se po navýšení stavu rozhodly více riskovat a snažily se celou hru více soustřeďovat do útoku, ale místo toho, aby se jim povedlo Jedomělice znejistit a snížit stav, za Pospíšila už se míč do konce zápasu nedostal. Naopak hosté v 85. minutě využili otevřenější obrany a dali výsledku definitivní podobu, když Procházka skvělou přihrávkou vybídl Mrštinu, který využil své pozice a zakončil na 0:3. 

 

ZDROJ: Oficiální stránky Sokola Jedomělice, upraveno redaktorem. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Sokol Jedomělice, oficiální stránky: "Zdaleka není vše ideální, ale výsledek je skutečně nad očekávání. Způsob hry začíná být viditelně fotbalovější. Doufejme, že se naši borci budou zlepšovat s každým dalším kolem. Vždyť příště přijede do JEDO rezervní tým Hostouně. Ten určitě bude disponovat jak fyzickou, tak technickou připraveností. Navíc tři výhry po sobě v normální hrací době už v Jedomělicích snad více než tři roky nepamatují. A to je slušná výzva pro další střet."



Sestavy


TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - L. Kubelka [-] , J. Vébr [-] (50. D. Hřib [-] ) , M. Svoboda [-] (75. J. Rejšek [-] ) , M. Suk [-] , J. Říčka [-] (46. J. Macák [-] ) , T. Pinc [-] , A. Pinc [-] , A. Náprstek [-] , A. Dragoun [-] , M. Douša [-]

TJ Sokol Jedomělice
J. Pospíšil [-] - J. Švarc [-] (88. J. Pospíšil [-] ) , D. Procházka [-] , M. Zahradník [-] , J. Cimrman [-] , E. Rezek [-] (76. M. Nejman [-] ) , B. Mrština [-] , R. Knotek [-] , R. Vyšata [-] , R. Nedvěd [-] , P. Bakos [-]

ŽK: 10. M. Zahradník , 42. J. Švarc .
Hráči zápasu: J. Maur - P. Bakos .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šesták Matěj - JAROLÍMEK Miloš, VOLF Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Johana Hergetová

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra hostů

Jedomělice v minulém kole předvedly skvělý výkon, proto věřím, že na něj dokáží navázat a zvítězí.

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů