0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vraný dvougólové manko nesmazalo


Branky


65. M. Suk , 70. A. Dragoun
9

VRANÝ - Klobuky se po minulé sezóně, kdy s Vraným 2x prohrály, vrátily plné síly a odhodláním soupeře porazit. Hosté využili jednoduchého stylu hry domácích, pohlídali si hráče, kteří by je mohli ohrozit a vytěžili ze zápasu to nejlepší. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Koncert neproměněných šancí

První půle se nesla v taktickém duchu a ač se hosté drželi více na míči, zápas byl víceméně vyrovaný. Fotbal se hrál nahoru dolů, ve velkém tempu. Šance, která určitě stojí za zmínku, je hlavička Douši, kterou však Löwe vychytal.

 

Ve 33. minutě si technický Svoboda pohrál s obranou domácích, když šel sám na bránu. Löwe míč odrazil a následná střela Suka v takřka prázdné bráně neskončila. Svoboda měl během první půle více neproměněných šancí a individuálních akcí, ale žádné z nich hosté nevyužili.

 

Domácí během hry posunuli do útoku Kubíka. Ten se v útoku rozhodně vyzná, ale hostující stopeři jej dokázali skvěle pokrýt, tudíž se k ničemu zásadnímu nemohl dostat.

 

Ve Vranském týmu došlo během zápasu i ke zranění a proto bylo nutné ke konci prvního dějství už potřetí střídat.

 

Klobuky si po minulé sezóně připisují s Vraným výhru

Kvůli zraněným hráčům změnilo Vraný styl hry na jednodušší, spíše nakopávací. Na to okamžitě reagovaly Klobuky a ještě více se držely na míči.

 

Přesto se Vraný dostalo do hezké šance, když Kubík promyšleně střílel na bránu, ale Maur byl po celou dobu připravený a střelu zkušeně vychytal.

 

V 65. min. poslal hosty do vedení Suk. Následně si v 70. min. připsal gól Dragoun, jehož střelu Löwe vychytal a následně si ji nešťastným pohybem sám srazil do brány.

 

Poslední minuty zápasu 2x zvonila za Maurem tyč. Nicméně Vraný nedokázalo žádné šance využít, a tak se Klobuky těší z výhry.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Klobuky
Matěj Suk, hráč: "Hrálo se mi suprově, bylo to derby odehrané tak, jak má být. Makalo se, ale vždycky je co zlepšovat.''



Sestavy


TJ Sokol Vraný
T. Löwe [-] - P. Hanzlík [-] (73. M. Plašil [-] ) - L. Košťák [-] , T. Kubík [-] , L. Kalous [-] , J. Jeřábek [-] , F. Soudek [-] (22. D. Krampera [-] ) , J. Liška [-] , T. Kostovčík [-] (35. J. Koukolíček [-] ) , J. Veselý [-] (31. P. Nagy [-] ) , J. Paluba [-]

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - O. Vébr [-] , J. Vébr [-] (79. J. Rejšek [-] ) , M. Svoboda [-] , M. Suk [-] , J. Říčka [-] , T. Pinc [-] , A. Pinc [-] , A. Náprstek [-] (84. J. Macák [-] ) , A. Dragoun [-] , M. Douša [-]

ŽK: 68. P. Hanzlík - 90. M. Svoboda .
Hráči zápasu: T. Löwe , T. Kubík - M. Suk , M. Svoboda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BUDAŘ Petr - DRÁBEK Tomáš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Těžký duel pro tipování, když jsem nikdy tyto týmy neviděl, ale zkusím dát jedničku, kdy si tým Vraného body doma pohlídá.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích