1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora zastavila vítěznou sérii Poříčan


Branky


11

Poříčany - První domácí prohru a také přerušení vítězné série devíti zápasů v řadě, právě o to se v Poříčanech postarali fotbalisté Kutné Hory.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový stav v půli

Hostům se povedlo dostat se do vápna po ose Piskač, Nekvinda, kdy druhý jmenovaný byl sražen a pískala se penalta. Tu ve 20. minutě proměnil Kacafírek - 0:1. Domácí měli tlak a vyrovnání přišlo ve 45. minutě z přímého kopu od Šmidrkala - 1:1.

Zápas rozhodl Kacafírek

I do druhého dějství nastoupili domácí tlakem. Ale své dvě velké šance nedokázali proměnit. Navíc byl v 58. minutě vyloučen Prejsek. A tak udeřilo v 82. minutě na druhé straně. Centr střídajícího Hradílka poslal hlavou do sítě Kacafírek a rozhodl o výhře Kutné Hory - 1:2.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Jedním slovem bych to to zhodnotil jako zápas blbec. Hrálo se vyrovnané utkání, ve kterém byli hosté šťastnější. U nás rozhodlo za stavu 1:1 to, že jsme mezi 45. - 55. minutou nedali tři jasné šance. Naopak jsme inkasovali červenou kartu. I o deseti hráčích jsme mohli vstřelit branku, ale bohužel neměli jsme dostatečný důraz, nebo lepší finální řešení. A tak přišel trest, kdy jsme inkasovali osm minut před koncem branku."

Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Věřil jsem, že utkání v Poříčanech zvládneme lépe než předchozí zápas s Vykání. Soupeře jsem viděl hodněkrát, vyhovoval nám více než hra Vykáně. Vyhráli jsme venku, z tohoto pohledu je to překvapivé. Vítězství je upracované, jsme ale za něj rádi, šli jsme si za ním. Druhý poločas začal tlakem domácích a po chvíli jsme mohli klidně o dva góly prohrávat. Před koncem jsme ale dali gól my a výsledek jsme uválčili a se šťastným koncem vyhráli. Remíza by byla možná spravedlivější, ale my jsme dokázali prodat snahu a napravit dva nepovedené výsledky s Nespeky a hlavně výkon doma s Vykání. Domácí jsme tak pozvali na poslední utkání v Lorci, pokud by se nám podařilo zvítězit a dostali bychom se přes třicet bodů, byl by to splněný sen, se kterým jsme na začátku sezony ani nepočítali. Měli bychom krásnou zimní přípravu."



Sestavy


SK Poříčany
M. Janocsko [-] - O. Puk [-] , J. Prejsek [-] , P. Touš [-] , J. Šmidrkal [-] , P. Zdeňka [-] , D. Vild [-] (46. V. Mišák [-] ) , P. Janda [-] , D. Červený [-] (60. J. Puk [-] ) , B. Nádeníček [-] , M. Gajdasz [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - L. Marek [-] (61. J. Hradílek [-] ) , O. Filipec [-] , O. Matoušek [-] , V. Semrád [-] , Š. Kacafírek [-] , V. Piskač [-] , S. Rosendorf [-] (72. J. Kulhánek [-] ) , J. Nekvinda [-] , T. Exner [-] , B. Franc [-]

ŽK: 20. J. Prejsek - 60. O. Matoušek , 84. Š. Kacafírek . ČK: 58. J. Prejsek .
Počet diváků: 212. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - PEJŠA Tomáš, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:27

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra domácích

Souboj dvou nejlepších útočníků soutěže vyzní lépe pro Nádeníčka. Poříčany na domácím hřišti menších rozměrů umí, navíc jejich forma je vynikající.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích