3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poděbrady odjížděly z Nespek s prázdnou


Branky


11

Nespeky - V předposledním kole podzimní části Ondrášovka KP zavítaly do Nespek Poděbrady a doplatily na neproměňování šancí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klauz potrestal chybu hostí

Jako první udeřili domácí a to v 17. minutě. Chybu v hostující obraně potrestal Klauz - 1:0. Vyrovnání mohlo příjít ve 32. minutě z penalty, ale ta skončila mimo bránu.

Hosté měli šance, ale góly dávali domácí

Druhý poločas začal gólem ze 49. minuty, o který se postaral Iheanacho - 2:0. Hosté měli v zakončení naopak smůlu, jejich zakončení zastavovaly brankové konstrukce, nejprve tyč a poté také břevno. V dalším případě vykryl Drážek samostatný nájezd. Skóre poté uzavřel v 87. minutě domácí Večera - 3:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Václav Drážek, brankář: "Vstupovali jsme do zápasu s tím, že chceme napravit zaváhání z minulého kola, což se nám také podařilo. Jsem moc rád, že jsme tento zápas zvládli jako tým a doma naplno bodovali. Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale určitě to nebyl jednoduchý zápas. Poděbrady měly jak v první, tak ve druhé půli šance na to dát gól. Naštěstí jsme vše přestáli a přidali další góly. Hlavně ten na 3:0, kdy Marek Večera trefil těžký volej, stojí určitě za vyzdvihnutí. Teď nás čeká poslední zápas, kde jedeme do Slaného. Věřím, že budeme bodovat a s podzimem se tak loučit s úsměvem na tváři."

FK Bohemia Poděbrady
Tomáš Šusta: "První půle pro nás nezačala vůbec dobře. Už v 17. minutě jsme prohrávali nula jedna, opět po zbytečné chybě. Ještě v prvním poločase jsme kopali penaltu, kterou jsme bohužel neproměnili. Druhý poločas jsme byli aktivnějším týmem. Nastřelili jsme tyč a břevno. Šli jsme sami na gólmana, ale bez gólu. Bohužel jsme dostali lekci z produktivity. Nezbývá nic jiného, než bodovat v posledním zápase s Vykání, což bude velmi těžké."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - A. Konopisky [-] , M. Burian [-] , A. Varkoček [-] , T. Krejza [-] - J. Kočí [-] , D. Pešta [-] , F. Iheanacho [-] (85. S. Peterka [-] ) , M. Klauz [-] (81. M. Večera [-] ) , L. Braný [-] - P. Mikolanda [-] (71. J. Kukač [-] )

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - T. Šusta [-] (58. J. Voříšek [-] ) , D. Rulc [-] , L. Křelina [-] (87. V. Uher [-] ) , O. Hněvsa [-] (80. K. Pikner [-] ) , L. Hruška [-] , M. Novák [-] , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] , J. Suchánek [-] , M. Billý [-]

ŽK: 74. J. Kukač - 51. T. Šusta , 90. D. Václavík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Glogar Petr - ŠESTÁK Matěj, JAROLÍMEK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:27

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: remíza

Nespeky pro mě překvapivě vysoko prohrály ve Strašecí. S týmy ze spodku tabulky se jim nedaří. Poděbrady je o nějaké body oberou.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích