Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorizované Slaný s Libušínem nezaváhalo


Branky


11

Srby - Z důvodu zničeného hřiště od divokých prasat hrál Libušín netradičně v Srbech, ale na Slaný nestačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu

V 6. minutě se autové vhazováí dostalo až před brankáře Hejduka, kde si na něj počkal nikým nehlídaný Galbavý a trefil se přesně, prudce k tyči - 0:1. Na druhé straně se ke střele dostal Abrham, ale míč šel vedle Sedlákovy brány. Ve 20. minutě kryl bez větších problémů Sedlák střelu Sejtariji. O dvě minuty později mířil hostující Hořejší mimo. Domácím se podařilo vyrovnat ve 24. minutě. Po slánském nepříliš povedeném autovém vhazování získal míč Pucholt a po pravé straně jej zatáhl až téměř k rohovému praporku, odkud se mu podařilo odcentrovat a na zadní tyči číhající Sejtarija, dokázal zblízka hlavou dopravit míč do sítě - 1:1.

 

Ve 33. minutě domácí obránci při odkopu špatně trefili míč a nabídli tak možnost ke střele Zelenkovi, ten však z hranice šestnáctky přestřelil. Minutu nato měli domácí štěstí, když po rychlé akci po pravé straně a následném centru, tečoval míč na vlastní bránu hlavou Veselý. Brankář Hejduk však dokázal reflexivním zákrokem míč vyrazit. Deset minut před koncem prvního poločasu se ocitl před Hejdukem v jasné šanci s míčem u nohy Maroušek, ale vyběhnuvšího brankáře pouze nastřelil. Odražený míč pak Hořejší poslal znovu na bránu, ale tam zasáhl místo gólmana jeden z vracejících se obránců a míč odkopl. V poslední minutě sklepl tělem míč Hořejší k noze Galbavému, ten ale branku Hejduka přestřelil.

Slaný vstřelilo tři branky a zaslouženě vyhrálo

Do druhé půle vstoupili hosté aktivně a ve 48. minutě Galbavý vyzkoušel umění domácího brankáře. Ten jeho tvrdou střelu vyrazil k Marouškovi, který  pak míč poslal do sítě a získal Slanému opět vedení - 1:2. Tři minuty nato zaváhal jeden z hostujících stoperů, míč získal kanonýr domácích Sejtarija a jeho přesnou střelu k tyči dokázal skvělým zákrokem Sedlák vytěsnit na roh.

 

V 53. minutě se Hořejší zbavil obránce, ale na Hejduka vyslal střelu, která gólové parametry neměla. O dvě minuty později po přímém kopu Galbavého hlavičkoval Mareš vedle. V 66. minutě Hořejší připravil míč na střelu Křečkovi, ale obránci jeho pokus zblokovali na rohový kop. V 70. minutě zahrával Galbavý další standardní situaci. Míč z hlavy Hořejšího orazítkoval břevno, ale dorážející Holly poslal míč do sítě - 1:3.

 

V 78. minutě hlavičkoval po rohu Mareš do tyče. V 84. minutě přihrál Galbavý volnému Tikovskému, který střelou z první nedal Hejdukovi šanci a dal výsledku definitivní podobu - 1:4.



Ohlasy k zápasu



SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Libušínští díky divokým prasatům přišli o možnost hrát na domácím hřišti. Na solidním trávníku v Srbech pak našemu celku byli rovnocenným soupeřem jen do poločasu. Po změně stran jsme získali herní převahu a naši hráči šli jistým krokem za vítězstvím. Do utkání jsme nastoupili ve stejné sestavě, jako byla ta z domácího vítězného zápasu s Tuchlovicemi. Z širšího kádru chyběl Žahour a z futsalu (pravděpodobně dlouhodobě) zraněný Kroutil. V posledním kole přivítáme na domácím hřišti Sokol Nespeky a výkop zápasu je netradiční. Hraje se v sobotu dopoledne od 10:30 hodin!!!"



Sestavy


SK Baník Libušín
T. Hejduk [-] - P. Caizl [-] , M. Houška [-] , D. Portužák [-] , J. Veselý [-] - T. Abrhám [-] , K. Výborný [-] , P. Zadina [-] , N. Obradovič [-] , M. Pucholt [-] (52. J. Křemen [-] ) - S. Sejtarija [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (72. M. Tikovský [-] ) , M. Jaráb [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (80. F. Novotný [-] ) , M. Mareš [-] (87. Z. Řehák [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] , M. Holly [-] , O. Zelenka [-]

ŽK: 69. M. Houška - 16. M. Mareš , 38. J. Galbavý , 64. M. Holly .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Chovanec Petr - MEŠČAN Marek, KUKA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra hostů

Slánští nabrali slušnou formu a myslím, že vítězná vlna neskončí ani po tomto kole.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů