L. Hadrika 11.
J. Kabyl 86. (vl.)
2:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tuchlovice dokázaly obrat Lhotu o dva body


Branky


11. L. Hadrika , 86. J. Kabyl (vl.) - 13. T. Chlapec , 17. S. Ibe
11

Tuchlovice - V rámci čtrnáctého kola Ondrášovka KP bylo na programu derby nedalekých Tuchlovic a hosty ze Lhoty a k vidění byly vidět nejen čtyři góly, ale i další zajímavé situace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota prohrávala, ale otočila

Tuchlovice se dostaly do vedení už v 11. minutě, když překvapily rychlým únikem z pravé strany. Gól nakonec vstřelil Hadrika, který jen doklepával balón do odkryté branky a využil skvělou nahrávku od jednoho ze svých spoluhráčů - 1:0. Vedení ale domácím vydrželo pouhé dvě minuty. Ve 13. minutě Lhota využila dlouhého autu od Neumanna, který prodloužil na přední tyči jeden z dvojice Šalamoun, Ibe a hezkou hlavičkou se prosadil Chlapec - 1:1.

 

O další čtyři minuty později hostující Lhotu poslal do vedení útočník Ibe, který si našel ideální prostor po dobře kopnutém rohu Hájka a hlavičkou nedal Pospíšilovi šanci - 1:2. Do konce poločasu byli o něco málo aktivnější domácí, ale ani jeden z obou celků si žádnou větší šanci nevytvořil.

Vyrovnání za pět dvanáct

Lhota vstoupila do druhého dějství mnohem lépe. Vytvořila si několik šancí na zvýšení svého vedení, ale pokaždé selhala. Největší šance měl na nohách Chlapec a Kabyl, kteří vždy v tutové šanci selhali. Domácí Tuchlovice ohrozili branku hostů pouze jedinou šancí, ale Vošmík si se střelou poradil.

 

Trest pro hosty přišel v 88. minutě, když si Kwame tělem odstavil Pudila. Rozhodčí Vyhnal, ale na hranici rohu velkého vápna pískl faul. Toho využili domácí, když centr na přední tyč prodloužil jeden z hráčů domácích a vlastní gól si ještě na brankové čáře vstřelil Kabyl, který se ještě snažil balón vykopnout - 2:2.

Rozhodla druhá sérii a neproměněn pokus Hájka

Ve druhé sérii neproměnil pokutový kop Hájek, kterého dobrým zákrokem vychytal Pospíšil, a když i pátý exekutor domácích penaltu proměnil, bod navíc braly Tuchlovice. Rozhodující penaltu obstaral Pudil.



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] - L. Hadrika [-] , V. Kraus [-] , M. Pospíšil [-] , Š. Procházka [-] (55. V. Jalaghonia [-] ) , M. Cabejšek [-] , J. Kubů [-] , M. Fitko [-] (46. J. Červenka [-] ) , J. Tirol [-] , M. Pudil [-] , O. Pilař [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] - S. Ibe [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , O. Popok [-] , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-] , T. Chlapec [-] , E. Adjei [-] , M. Mbah [-] (87. D. Danylych [-] ) , M. Houžvička [-]

ŽK: 36. J. Kubů , 50. V. Kraus , 55. Š. Procházka , 74. L. Hadrika , 83. M. Cabejšek - 78. R. Neumann .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vyhnal Karel - CÍLEK Martin, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra hostů

Lhota musí napravit ztráty z posledních kol a bodovat za plný počet.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů