Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 10:15

14.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nové Strašecí zaskočilo Vykáň a odvezlo si všechny tři body


Branky


10

Vykáň - Fotbalisté Nového Strašecí po domácí výhře nad Nespeky zajížděli do Vykáně, která nastoupila bez Davida Jarolíma. A zrodilo se překvapení kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Díky Vostárkovi byl poločasový stav nerozhodný

Do první šance se dostal Šedivý, ale Kleinmonda nepřekonal. Na druhé straně se v 9. minutě prosadil křížnou střelou poprvé v utkání Kaválek - 0:1. I domácí vsítili gól, ale radost Olmra zkazil zdvižený praporek pomezního rozhodčího. Pak centr Kasíka trefil hlavou Dalekorej, ale orazítkoval břevno.

 

Ve 22. minutě se mohl podruhé radovat Kaválek, přehodil brankáře, ale míč mířil těsně mimo branku. Po půl hodině hry zahrával přímý kop Jarolím, ale Kleinmond byl u levé tyče včas. Hostující brankář vychytal i Žampu. Ve 45. minutě byl už ale krátký na střelu Vostárka - 1:1.

Kaválek hrdinou

Bylo odehráno deset minut, když hlavou zakončil rohový kop Jarolíma Kasík, avšak vedle. V 59. Fauloval Olmr a to byla šance pro Kaválka a jeho kopací techniku. Míč krásně obtočil kolem zdi a poslal hosty znovu do vedení - 1:2.

 

V 74. minutě byl faulován Kapek. K přímému kopu se z velké vzdálenosti postavil opět Kaválek a neskutečnou střelou trefil horní roh branky - 1:3.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Michael Kasík: "Už od začátku bylo vidět, že to nebude náš zápas. Hra se přelévala ze strany na stranu. My jsme svou šanci nedali, hosté ano. Hrálo se i nadále ve vysokém tempu a v závěru jsme se dočkali vyrovnání. Po změně stran jsme se nemohli dostat do hry, hodně nám chyběl David Jarolím. Dostali jsme dva góly z přímáků a na nic jsme se už nezmohli."

TJ Sokol Nové Strašecí
Karel Kleinmond, brankář: "Dostali jsme se do vedení, ale soupeř byl daleko lepší. Přečkali jsme tlak, ale bohužel jsme do kabiny inkasovali po velmi šťastném gólu domácích. Druhý poločas byl jednoznačně v naší režii, navíc jsme dali dva góly z přímých kopů, které zahrával Kaválek. Musím pochválit všechny za bojovnost. Šli jsme do utkání s tím, že nemáme, co ztratit a důrazem jsme se přehráli."



Sestavy


FK Čechie Vykáň
A. Janda [-] - J. Dalekorej [-] , T. Vobořil [-] , L. Šedivý [-] (78. M. Dlouhý [-] ) , P. Vostárek [-] (64. M. Lesyk [-] ) , M. Cimpl [-] , M. Olmr [-] , V. Žampa [-] , M. Kasík [-] , L. Jarolím [-] (78. D. Kramář [-] ) , F. Říha [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - M. Hartman [-] , L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , P. Svoboda [-] (87. J. Říčka [-] ) , M. Erba [-] , M. Pařízek [-] , L. Palko [-] , J. Kapek [-] (76. L. Beneš [-] ) , J. Trnka [-] , J. Trégr [-]

ŽK: 72. M. Lesyk - 49. M. Hartman .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Svoboda Richard - PEJŠA Jakub, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra domácích

Vykáň je pro mě nejfotbalovější mužstvo v soutěži. Strašecí porazí vyšším rozdílem.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích