1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota udolala Spartak Příbram až po penaltách


Branky


10

Lhota - Do Lhoty přijel odhodlaný tým Spartaku Příbram s cílem získat nějaký bod. To se také povedlo, když si za prohru po penaltách připsali hosté bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci marně čekali na vstřelenou branku

Domácí Lhota se proti celkem mladému a bojovnému příbramskému týmu snažila uspět jako už v několika zápasech kombinační cestou. Na mokrém a bahnitém terénu to ale nebylo lehké. Hosté se soustředili spíše na obranu a postavili proti domácímu týmu silný blok. Tato hra jim vyhovovala a hosté čekali na ztráty domácí obrany, které přicházely.

 

Hostující Příbram hrozila řadou brejkových situací, byť žádnou velkou gólovou šanci si nevytvořila. Domácí naopak hrozili sérií rohových kopů, ale také si nevytvořili vyloženou šanci. Za zmínku ještě stojí dalekonosná a tvrdá střela stopera Kwameho, která letěla kousek nad břevno.

Na gól se čekalo marně i po změně stran

Stejným scénářem začal i druhý poločas. Hosté vyčkávali a snažili se hrozit z rychlých protiútoků. Snažili se ohrozit branku domácích, ale Tůma si vždy poradil. Lhota hrozila ze standardních situací, ale skvělými výběhy pomáhal hostující obraně brankář Solnař.

 

Největší šance zápasu přišla už v druhé polovině poločasu, když nejdříve vyrazil Solnař střelu jednoho z hráčů domácích a k dorážce se dostal ještě Mbah, který ale z obtížné situace trefil tyč. Na úplném závěru zahrozili i hosté, ale Tůma dobrou střelu z vápna vyboxoval daleko od své branky.

Střelci Lhoty byli úspěšní

Hráči Lhoty dlouhodobě bojují se zahráváním pokutových kopů, ale tento rozstřel se povedl na výbornou. Lhota naposledy vyhrála penaltový rozstřel 13. 5. 2018 v domácím zápase s Tuchlovicemi, a tak prolomila dlouhou sérii šesti porážek při penaltách v řadě. První čtyři exekutoři ze Lhoty nedali žádnou šanci Solnařovi, když ještě ve druhé sérii Tůma pomohl chycenou penaltou a následně Babíček v páté sérii trefil břevno, tak už se na pátého hráče ze Lhoty nedostalo a bod navíc zůstal na domácí půdě.



Sestavy


SK Lhota
J. Tůma [-] - T. Chlapec [-] , E. Adjei [-] , M. Mbah [-] (83. O. Popok [-] ) , S. Ibe [-] , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , D. Danylych [-] (59. L. Primus [-] ) , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - O. Matějka [-] (64. H. Sako [-] ) , O. Šváb [-] (79. Z. Guehi [-] ) , P. Červeňák [-] , M. Wágner [-] , V. Machač [-] , V. Šmucler [-] , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] , L. Schöbel [-] , A. Rampa [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Garaja Miroslav - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Martin Servus
Tip experta: remíza

Zima a špatný terén nebude vyhovovat klíčovým hráčům Lhoty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:20
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích