4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V malém derby porazilo Slaný hosty z Tuchlovic


Branky


1. J. Maroušek , 42. L. Křeček (p.) , 44. T. Vimr , 71. M. Holly - 22. L. Hadrika
10

Slaný - V rámci třináctého kola Ondrášovka KP nastupovali fotbalisté Slaného jako favorit do utkání s Tuchlovicemi. Papírové předpoklady se naplnily a domácí se radovali z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tuchlovice vyrovnali, ale domácí stihli odskočit

V 1. minutě po autovém vhazování na levé straně se k míči dostal Křeček, míč posunul na vpravo na nabíhajícího Marouška, který zblízka střílel tvrdě a přestože míč tečoval bránící hráč, dostal se do tuchlovické sítě - 1:0. Na druhé straně v 10. minutě centroval Cabejšek a zcela volný Hadrika měl možnost ohrozit Sedláka. Jeho hlavička šla ale mimo tyče.

 

Ve 21. minutě prošel Maroušek u zadní lajny přes dva bránící hráče, jeho přihrávka ale nenašla adresáta a z parádního průniku domácí vytěžili pouze roh. Po jeho rozehrání pak střílel Hansl těsně vedle. O dvě minuty později slánští obránci vlevo před Sedlákem vykoledovali při poněkud laxní rozehrávce vyrovnání. Po jejich zaváhání získal míč Kraus a poslal jej před Sedláka. Tam jej tělem Hadrika tečoval do slánské sítě a vyrovnal stav - 1:1. Ve 30. minutě střílel z dálky Kraus, ale na Sedláka si nepřišel.

 

Ve 42. minutě se Marouškovi opět podařilo dostat se za obránce a poslal před Šimka vysoký centr. Při snaze nebezpečnou situaci zachránit zahrál v pokutovém území Kubů rukou a rozhodčí Marek odpískal pokutový kop. Ten pak proměnil Křeček a získal Slanému opět vedení - 2:1.

 

Také ve třetí brance domácích měl prsty Maroušek. V poslední minutě první půle opět posílal míč zprava před bránu soupeře, obránce tečí poslal míč mezi nohy brankáře Šimka a na zadní tyči v tu chvilku byl všudybyl Vimr a z metru placírkou zvýšil vedení domácího celku - 3:1.

Sedlák nedopustil snížení

Ve 48. minutě Cabejšek nabil na střelu střídajícímu Kalovi a ten jen o centimetry bránu Sedláka přestřelil. Zasahovat musel Sedlák v 52. minuty, když kryl střelu Kubů. Za minutu centroval z dálky z pravé strany Křeček a našel Mareše, který po nádherné rybičce poslal hlavou míč do tyče Šimkovy brány.

 

V 56. minutě přišla velká šance hostujícího celku. Odražený míč se dostal k Hadrikovi, ten střílel z dobré pozice, ale netrefil tak jak chtěl a Sedlák na zemi míč chytil a svůj tým podržel. V 68. minutě Sedlák kryl v krátkém sledu po sobě střely Krause a Kaly a opět tak zabránil snížení skóre. V této fázi zápasu se slánští dostali poněkud z tempa a tak střídající Jalaghonia měl další příležitost, ale poslal míč do břevna.

 

V 72. minutě udeřil velmi ofenzivně hrající bek Holly. Po standardce se k němu dostal odražený míč a z poměrně velké dálky jej přízemní parádní střelou poslal k tyči Šimkovy brány - 4:1.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
Milan Šúr: "Výhra 4:1 na domácím hřišti je zasloužená. Domácí mužstvo předvedlo řadu pěkných akcí, byť některé končily na špatné finálovce. Hosté chvílemi zlobili, ale do role zachránce se při jejich šancích pasoval Sedlák. Skvělý první poločas odehrál Maroušek, hrající na pravém křídle. Do zápasu bohužel nemohl nastoupit Kroutil, neboť si v pátek večer přivodil zranění na tolik mezi fotbalisty oblíbeném a mnou nenáviděném futsalu!!! (pouze můj náhled na tento sport). Dvě kola zbývají do konce podzimní části a po této výhře jsme minimálně do nedělních dohrávek na čele krajského přeboru. Příští týden hrajeme s Libušínem a zápas se s největší pravděpodobností odehraje v Srbech."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (83. M. Žahour [-] ) , O. Zelenka [-] , M. Jaráb [-] , F. Hansl [-] (77. F. Novotný [-] ) , J. Hořejší [-] (82. P. Volgner [-] ) , M. Mareš [-] , J. Galbavý [-] (63. M. Tikovský [-] ) , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] , M. Holly [-]

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - L. Hadrika [-] , V. Kraus [-] , Š. Procházka [-] (57. V. Jalaghonia [-] ) , J. Červenka [-] (46. J. Kala [-] ) , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] (82. D. Čižinský [-] ) , M. Pospíšil [-] , J. Tirol [-] , M. Pudil [-] , O. Pilař [-]

ŽK: 55. M. Mareš - 62. M. Pudil .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: Marek Tomáš - FILIP Petr, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Martin Servus
Tip experta: výhra domácích

Slaný je pro mě nejkvalitnějším týmem v soutěži. Tuchlovice jejich nápor neustojí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:20
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích