Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 10:15

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kutná Hora nestačila na svém hřišti na Vykáň


10

Kutná Hora - Kdo čekal mezi domácími a Vykání vzhledem k postavení v tabulce a bodovému zisku, byl zklamán. Hosté byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kutná Hora vedla, ale Vykáň otočila ještě do poločasu

Od začátku zápasu drželi hosté míč na svých kopačkách a diktovali tempo hry. V 7. minutě ale zapomněli na zadní vrátka a Kacafírek poslal Kutnou Horu do vedení - 1:0. Na druhé straně měl velkou šanci Vostárek, když byl zcela volný na penaltě, ale mířil jen doprostřed. Ve 23. minutě dával D. Jarolím míč do strany na Šedivého, ten našel ve vápně Kasíka, který poslal míč do sítě - 1:1.

 

Pak se o tři minuty později trefil nádherně do šibenice Vobořil a otočil stav utkání - 1:2. Vyrovnat mohl kanonýr Kacafírek, když mu špatnou přihrávkou přihrál hostující brankář, ale samostatný únik byl zakončen pouze střelou do tyče.

Hosté výhru pohlídali

Druhý poločas hrála Vykáň, navíc svého soupeře nepouštěla do šancí. Sami hosté ale pár šancí neproměnili. Definitivní podobu výsledku dal Dalekorej po přihrávce Žampy - 1:3. Kutná Hora se snažila hrozit převážně ze standardních situací a rohů, ale bez větších šancí. Dvě šance měl Kacafírek, ale nemířil přesně. V závěru měl ještě šanci Kasík, když utekl po levé straně, ale s jeho střelou z úhlu si poradil Malý.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Hosté vyhráli zaslouženě. Byli daleko lepší na balónu. Nám chyběla kvalita. Pokud nehraje Marek Wolf, je to znát. Navíc nám chyběl vykartovaný Bílek a pracovně Kulhánek. Jsou to tři stabilní hráči základní sestavy a to bylo znát. Nelíbil se mi náš herní projev, nehráli jsme to, co jsme si řekli. Byli jsme bez pohybu, nasazení a fotbalové kvality. Prohra je zasloužená, kdybychom chtěli více, tak bychom byli nesoudní. Soupeři gratuluji k vítězství."

FK Čechie Vykáň
Michael Kasík: "Byli jsme lepším týmem snad po celý zápas. Bohužel jsme ale z první šance soupeře inkasovali. Naštěstí jsme ještě do poločasu vývoj utkání otočili. I druhý poločas byl v naší režii. Kutná Hora se dostávala do šancí jen sporadicky a to ještě po standardních situacích. Hráli jsme velmi dobře týmově, což bylo velmi důležité. Vyhráli jsme naprosto zaslouženě."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - P. Saulich [-] , J. Nekvinda [-] , V. Piskač [-] , J. Hradílek [-] (81. M. Procházka [-] ) , O. Filipec [-] , L. Marek [-] , V. Semrád [-] , Š. Kacafírek [-] , S. Rosendorf [-] (66. O. Matoušek [-] ) , B. Franc [-]

FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - J. Dalekorej [-] , T. Vobořil [-] , L. Šedivý [-] (90. D. Kramář [-] ) , P. Vostárek [-] , M. Cimpl [-] , D. Jarolím [-] (89. M. Olmr [-] ) , V. Žampa [-] , M. Kasík [-] , L. Jarolím [-] , F. Říha [-]

ŽK: 44. V. Piskač .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: JEŽEK Ondřej - CÍLEK Martin, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Martin Servus
Tip experta: výhra domácích

Rozhodne střelec Kacafírek. Je o hlavu vyšší než všichni obránci Vykáně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:20
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích