2:1
(1:1)
14. S. Ibe
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 10:15

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klíčany zaskočily Lhotu


Branky


10

Klíčany - Ve dvanáctém kole Ondrášovka KP zajížděla favorizovaná Lhota na půdu Klíčan, které se postaraly o překvapení kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly viděli diváci v první polovině úvodního dějství

Klíčany zaskočily Lhotu hned v úvodní minutě zápasu. Po akci z levé strany se jednomu z domácích hráčů nepodařilo zakončení, ze kterého se stal přesný centr. T. Krimlák přeskočil Neumanna a uklidil balon do odkryté brány - 1:0. Postupem času se hosté snažili o kombinační hru, ale nedařilo se. A tak hru zjednodušili. Podobně i domácí hráli spíše dlouhé nakopávané míče.

 

Ve 14. minutě si naskočil na Hájkův centrovaný míč Ibe a hlavou nedal Zamazalovi žádnou šanci - 1:1. Ke konci poločasu přišla první hrubá chyba rozhodčího Hessa, když upřel domácím jasnou penaltu po faulu Kwameho. Poté se dostal do šance ještě hostující Houžvíčka, ale jeho pokus zmařil domácí brankář.

Rozhodnutí přišlo v závěru

I druhý poločas se týmy pokoušely hlavně o jednoduchou hru, ale vyložené šance nebyly ani na jedné straně. K vidění byly spíše hlavičkové souboje a spousta osobních soubojů. V 88. minutě naopak hlavní sudí pomohl domácím. Po souboji tělo na tělo nařídil volný přímý kop ve prospěch Klíčan. Na ukázkový centr si naskočil tentokrát M. Krimlák a překonal Tůmu - 2:1. Lhota se pokusila ještě o vyrovnání, ale domácí hráči vše ubránili a zvítězili.



Sestavy


TJ Klíčany
J. Zamazal [-] - T. Jurčík [-] , Š. Vošta [-] , M. Krimlák [-] , V. Koláček [-] - T. Petříček [-] , T. Buldra [-] , P. Hájek [-] , T. Krimlák [-] (73. A. Kraus [-] ) - J. Jeslínek [-] , J. Předota [-] (90. D. Minha [-] ) -

SK Lhota
J. Tůma [-] - T. Chlapec [-] , E. Adjei [-] , L. Primus [-] (57. M. Mbah [-] ) , M. Kudela [-] , S. Ibe [-] , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-]

ŽK: 38. J. Jeslínek , 81. P. Hájek - 56. L. Primus , 60. T. Chlapec .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hes Filip - STRÁNSKÝ Martin, FILIP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 14:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 16:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 18:00
Petr Huttr

Expert: Michael Kasík
Tip experta: výhra hostů

I když bych si přál, aby Lhota ztratila, tak vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 09:43

Tip: výhra hostů