3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.09.2018 16:30

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hvozdnice své šance na rozdíl od Nového Strašecí proměnila a vyhrála


Branky


13

Hvozdnice - V rámci osmého kola Ondrášovka KP na sebe narazily dvy týmy, které by si přály být v jiných patrech tabulky. Domácí se navíc výhrou posunuly o dva body právě před Nové Strašecí

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový Mráz

Nové Strašecí inkasovalo opět na začátku utkání. Již v 11. minutě mířil domácí hráč směrem ven z pokutového území a přišel faul a trest v podobě penalty.Tu proměnil Mráz a poslal Hvozdnici do vedení - 1:0. V 19. minutě nechala hostující obrana dost prostoru Mrázovi, ten šel sám na Kleinmonda a nezaváhal - 2:0.

 

Novostrašečtí drželi míč, měli ho téměř pořád na svých kopačkách, ale šance nepřicházely. A když hosté pohrdli tutovou šancí před poločasovým hvizdem, šli domácí fotbalisté do šanci s dvoubrankovým náskokem.

Hosté chtěli snížit, místo toho inkasovali

Hosté z Nového Strašecí chtěli výsledek pochopitelně otočit, ale v 53. minutě si vzal balon Třešňák a poslal ho až do sítě - 3:0. Při domácích stálo i štěstí, nejprve ránu jednoho z hostujících hráčů zastavilo břevno a v další šanci selhal Kaválek.

 

V 67. minutě přeci jen snížení přišlo a to z hlavičky Trégra - 3:1. Na víc už se ale svěřenci trenéra Mrázka nezmohli a utkání proto skončilo výhrou Hvozdnice.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nové Strašecí
Karel Kleinmond, brankář: "První poločas si myslím, že jsme herně zvládli dobře. Jediný z čeho hrozil soupeř, byly dlouhé nakopávané balony za obranu. Bohužel jsme udělali z kraje zápasu nesmyslnou penaltu, která se pískat musela. Druhý gól pramenil právě z dlouhého balonu za obranu, který jsme nedokázali bezpečně zakopnout, nebo lépe zachytit náběh. Zároveň jsme v první půli své šance neproměnili. Druhý poločas jsme dostali úplně laciný gól po rohu, kdy se po našem ne důrazu dostal míč k útočícímu hráči, který pálil vedle, ale střela byla tečována ještě jeho spoluhráčem. Pak jsme sice byli opět více na balonu, jako celý zápas, ale zmohli jsme se pouze už jenom na snížení. V zápase jsme byli lepším týmem, bohužel jsme dostali tři naprosto zbytečné góly. Zápas jsme si prohráli sami."



Sestavy


SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , R. Pešl [-] , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] , D. Petschl [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] (85. J. Mrhal [-] ) , J. Kotěra [-] (56. J. Hromádka [-] ) , K. Rochl [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - M. Hartman [-] , L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , M. Mžourek [-] , M. Erba [-] , M. Pařízek [-] , L. Palko [-] , J. Kapek [-] (74. P. Svoboda [-] ) , J. Trnka [-] (84. J. Říčka [-] ) , J. Trégr [-]

ŽK: 46. M. Erba , 49. M. Kaválek , 78. L. Mrázek , 90. J. Mrázek .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Burian Michal - GLOGAR Lukáš, DOUBRAVA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Rudolf Válek
Tip experta: výhra domácích

Obě mužstva dostávají poměrně dost gólů a také se jim nedaří do obrany, takže počítám, že rozhodne pouze domácí prostředí a vyhraje tým Hvozdnice. Celkově neočekávám ani hezký fotbal, ale pouze boj o každý bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích