1:3
(0:2)
26. P. Janda (p.)
40. M. Gajdasz
47. P. Janda
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2018 11:00

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poříčany potvrdily dobrou formu i na Spartaku


Branky


54. M. Vašek - 26. P. Janda (p.) , 40. M. Gajdasz , 47. P. Janda
13

Příbram - Netradičně v pátek se hrál zápas mezi Spartakem Příbram a Poříčany, z výhry se nakonec po zásluze radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po chybách domácích se hosté dvakrát prosadili

Zápas začal dost opatrně, kdy ani jedno mužstvo nechtlo udělat chybu. Až v 15. minutě se po nedorozumění hostující obrany dostali do zakončení jako první domácí, ale střelu Bábíčka kryl Janocsko. Ve 26. minutě se k odraženému míči dostal Gajdasz, namířil si to rovnou do pokutového území a byl faulován. Penaltu bez problému proměnil Janda - 0:1.

 

Pět minut před koncem prvního poločasu zatáhl míč Vild a odcentroval na první tyč, tam domácí obrana neuhlídala Gajdasze a ten poslal balon do sítě - 0:2. 

Poříčany nedovolily drama

Ve 47. minutě se hosté radovali z další vstřelené branky. Po centru z levé strany uklidil míč do sítě Janda - 0:3. V 54. minutě chybovala také obrana Poříčan a domácí Vaškem snížili - 1:3. Od té doby se zápas už jen dohrával, domácí navíc dohrávali o deseti hráčích. V 87. minutě byl vyloučen Wágner. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Marek Zárybnický, trenér: "Vyhrát jsme si nezasloužili. Jsme v herním útlumu, ale neskládáme zbraně a v dalších zápasech budeme chtít všechno zlomit."

SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Chtěl bych poděkovat fanouškům, kteří s námi jeli až do Příbrami. Musím vyzdvihnout hráče, ti makali celých devadesát minut a rozhodčí, která odpískala velmi kvalitní utkání."



Sestavy


Spartak Příbram
T. Javorský [-] - O. Šváb [-] (67. P. Červeňák [-] ) , M. Rampa [-] , M. Wágner [-] , V. Machač [-] , V. Šmucler [-] (46. T. Prokeš [-] ) , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] , D. Klemš [-] (74. O. Matějka [-] ) , L. Schöbel [-] , A. Rampa [-]

SK Poříčany
M. Janocsko [-] - J. Šmidrkal [-] (76. O. Hamada [-] ) , D. Vild [-] , P. Janda [-] , P. Zdeňka [-] , B. Nádeníček [-] (90. D. Černý [-] ) , O. Puk [-] , M. Gajdasz [-] , J. Puk [-] , P. Touš [-] , D. Červený [-] (60. F. Grábner [-] )

ŽK: 28. M. Rampa - 32. O. Puk , 36. D. Červený , 66. F. Grábner , 74. M. Gajdasz . ČK: 87. M. Wágner .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: HOLAKOVSKÁ Tereza - REMENEC Lubomír, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Rudolf Válek
Tip experta: výhra domácích

Spartak už potřebuje zabrat a svojí bojovností nechá všechny body doma. Vítězství to bude velmi těžké a těsné, ale mladíci se porvou o každý centimetr a nechají vše na hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů