2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky porazily Tuchlovice až po penaltách


Branky


13

Nespeky - Očekával se vyrovnaný duel. Navíc Nespeky i Tuchlovice měly před zápasem stejný počet bodů. Vyrovnaný byl také stav po devadesáti minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pro oko diváka se nehrál moc líbivý fotbal

Ze začátku se hrálo velmi vyrovnané utkání, Nespeky byly možná více na míči, ale do velké šance se dostaly až v 25. min., když po centrovaném míči Pešty zakončoval na malém vápně Krejza, ale brána mu byla malá.

 

A tak se mohlo měnit skóre na druhé straně. Ve 28. min. zahrozily Tuchlovice z rohového kopu, ale hlavičku Brnovjáka vytáhl gólman Drážek. V první půli pak měli ještě jednu šanci domácí, ale Pešta trefil jen nohy vybíhajícího Šimka.

Na gól Mikolandy odpověděl Hadrika

Ve druhém poločase byli aktivnější Nespečtí, hosté hrozili jen zřídka ze standardních situací. Gólovku měl domácí Kočí, který se zjevil ve vápně po pěkné narážečce, ale trefil špičku nohy už skoro překonaného hostujícího brankáře. Skóre se měnilo až v 81. min, když si odražený míč našel Krejza, poslal ho z první na nabíhajícího Kočího. Následovalo z jedné uvolnění Mikolandy, který se před samotným brankářem nemýlil - 1:0.

 

Už to vypadalo, že v Nespekách zůstanou všechny tři body, ale přišla 91. min. a vše bylo jinak. Domácí zratili na polovině hřiště balon, který se rychlým nákopem dostal do jejich šestnáctky na Jalaghoniu a  na konci byl zakončující Hadrika, jenž poslal zápas do penalt - 1:1.

Nespeky mají bod navíc i díky Drážkovi

Braný za domácí proměnil, Drážek chytil. Ve druhé sérii se trefili oba střelci. Ve třetí sérii opět Drážek chytil a rozhodující penaltu proměnil Kočí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Václav Drážek, brankář: "K utkání jsme přistoupili zodpovědně, hráli jsme větší část zápasu na balonu a nakonec jsme přidali i ten tížený gól, který visel celý zápas ve vzduchu. O to větší je škoda, že jsme nezvládli dotáhnout tento zápas do vítězného cíle. Ale jsem rád, že jsme brali alespoň druhý bod v penaltách."

AFK Tuchlovice
Martin Hřídel, trenér: "V životě jsem se takhle neradoval, jako při té vyrovnávací brance. Mám hrozně dobrý pocit z našeho týmu, jakou máme atmosféru a jaké má tým srdce."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , M. Burian [-] , A. Varkoček [-] - J. Kočí [-] , D. Pešta [-] , J. Kukač [-] (74. A. Konopisky [-] ) , L. Braný [-] , M. Klauz [-] - P. Mikolanda [-] , S. Peterka [-] (67. F. Iheanacho [-] )

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - L. Hadrika [-] , V. Kraus [-] , V. Jalaghonia [-] , J. Kala [-] (90. Š. Procházka [-] ) , J. Kubů [-] , M. Pospíšil [-] (90. M. Fitko [-] ) , M. Brnovják [-] , J. Červenka [-] (76. D. Čižinský [-] ) , M. Pudil [-] , O. Pilař [-]

ŽK: 61. P. Mikolanda , 64. S. Peterka - 32. V. Jalaghonia , 59. V. Kraus , 61. M. Šimek , 61. M. Pudil , 87. O. Pilař .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stránský Martin - VYHNAL Karel, STUMPF Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra domácích

Kvalitní domácí tým zvítězí těsným rozdílem.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích