V. Kraus 89.
2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 17:00

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase mezi Tuchlovicemi a Libušínem si bonusový bod po penaltách připsali domácí


Branky


10

Tuchlovice - V 6. kole se hrálo kladenské derby mezi domácími hráči z Tuchlovic a hosty z Libušína. Zápas došel po nerozhodném stavu až do penalt. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Abrhám potvrdil svou formu

První poločas hrálo libušínské mužstvo velmi dobře, domácí k ničemu nepustili a navíc sami byli nebezpeční. Sám před brankářem neuspěl Obradovič. Ve 2. min. už ale udeřilo. Sejtarija uvolnil Výborného, jeho střelu ještě Šimek vyrazil, ale jen před volného Abrháma - 0:1. I po vstřeleném gólu byli hosté lepším týmem. 

Vyrovnání za minutu dvanáct

Naopak do druhého poločasu nastoupil Libušín jak vyměněný. Tuchlovičtí hráči byli prvních patnáct minut lepším týmem, ale hráli jen po vápno a do šancí se nedostali. Hra se poté začala vyrovnávat. Zvýšit mohl v 62. min. Sejtarija, trefil ale pouze tyč. O šest minut později šel sám na brankáře Šimka Obradovič, ale lekl se šance a ani nezakončil. O chvíli později pak už napřahoval Havrda, ale domácí Křemen mu míč čiště odebral.

 

V 72. min. byla radost hostí jen chvilková, branka nebyla pro ofsajdové postavení uznána. Pak přišel trest pro hostujícího Sejtariju. Nejprve byl odhozen jedním z domácích hráčů na mantinel, ale neudržel nervy, strčil do protihráče a byl vyloučen. I přes oslabení byli hosté aktivnější a hráli na polovině Tuchlovic. Výjimkou byla 80. min., kdy střelu domácích výborně chytil Cipra. V 89. min. přišlo vyrovnání. Tuchlovice zjednodušily hru, přišel dlouhý nákop, který hosté ještě odvrátili, ale jen ke Krausovi a ten vystřelil z dvaceti metrů a trefil se přesně k tyči - 1:1. 

Brankáři čarovali

Brankáři chytali jednu penaltu za druhou a lidé se bavili. Přesto, že hostující Cipra chytil pět penalt, z bodu navíc se radovali Tuchlovičtí. Nutno zmínit, že domácí Šimek chytil penalt rovnou šest.



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - O. Pilař [-] , M. Brnovják [-] , J. Nejedlý [-] , M. Pudil [-] , J. Červenka [-] (46. V. Jalaghonia [-] ) , V. Kraus [-] , L. Hadrika [-] , Š. Procházka [-] (46. M. Cabejšek [-] ) , J. Kubů [-] , M. Pospíšil [-]

SK Baník Libušín
P. Cipra [-] - J. Veselý [-] , D. Portužák [-] , M. Houška [-] , P. Caizl [-] - J. Křemen [-] , T. Abrhám [-] , K. Výborný [-] (74. P. Zadina [-] ) , N. Obradovič [-] (93. M. Pucholt [-] ) , O. Havrda [-] - S. Sejtarija [-]

ŽK: 83. M. Brnovják - P. Cipra , 50. K. Výborný , 76. M. Houška , 90. D. Portužák . ČK: 73. S. Sejtarija .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Mansour Jakub - NĚMEČEK Josef, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Jan Hušbauer
Tip experta: remíza

V tomto zápase se střetnou dvě fotbalová a útočná mužstva, těžké tipovat. Viděl bych to ale na přestřelku, která skončí remízou.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů