Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 10:15

6.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný nemělo s Hřebčí slitování a s chutí si zastřílelo


Branky


10

Hřebeč - Ve šlágru 6. kola Ondrášovka KP zavítalo do Hřebče Slaný a takový průběh utkání asi nikdo nečekal. Hosté se pustili do utkání s chutí a přidávali gól za gólem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělá produktivita Slaného

Očekávaný duel začal pěkně z ostra a obě mužstva si připravila již v úvodní čtvrthodince šance a bylo se na co dívat. Již ve 4. min. si připsal Sedlák dobrý zákrok, když nebezpečnou střelu zpoza šestnáctky vyrazil na roh. Vzápětí se ocitl ofenzivně hrající Zelenka před Zajíčkem, ale ostrý centr zprava netrefil přesně a míč z jeho kopačky šel mimo. V 7. min. Vimr branku Zajíčka těsně přestřelil a na druhé straně jen o málo slánskou branku minul tvrdou střelou Sedláček.

 

V 16. min. se Kroutil dokázal prosadit přes bránícího hráče a jeho střela po zemi k tyči byla pro domácího brankáře nechytatelná - 0:1. Ve 23. min. získali hosté lacino rohový kop a Galbavý míč posadil na hlavu Mareše, který parádně zvýšil vedení svého týmu - 0:2. Ve 25. min. po standardce hlavičkoval opět Mareš, ale tentokrát minul. Ve 29. min. tvrdou střelu Křečka srazili obránci na roh. Ten zahrával opět Galbavý, obránci Hřebče znovu nepohlídali Mareše a míč z jeho hlavy skončil potřetí v domácí síti - 0:3.

 

Zajíček si pak zachytal po střele Křečka, kterou dokázal vyrazit na roh a o čtyři minuty později mu tvrdou střelou vyprášil rukavice Kroutil. Nádherná slánská akce pak přišla ve 39. min. K míči se dostal před vápnem Galbavý, zbavil se protihráče a na Křečka doprava pak poslal mezi obránci na milimetry přesnou přihrávku. Křeček pak míč předložil před Zajíčka na Hořejšího a ten upravil poločasové skóre - 0:4.

Slaný přidalo další branky

Ani po změně stran hosté nepolevili z útočného snažení a v 51. min. po centru Hansla hlavičkoval z dobré pozice Zelenka vysoko nad bránu. Hned poté šel na Sedláka sám Veliký, ale slánský gólman jeho nájezd skvěle vychytal. Pak na Sedláka nevyzrál ani svou dalekonosnou a přesnou střelou z 53. Min Sedláček. Tři minuty nato opět Mareš hlavičkoval po rohu, ale těsně minul.

 

Po hodině hry úřadoval opět s chutí hrající Galbavý. Nejdříve vykoupal obránce, poté také Zajíčka a jako na podnose nabídl hattrick Marešovi. Ten neodmítl a jeho střela skončila v poloprázdné brance, přestože míč lehce otřel o tyč - 0:5. V 63. min. byl faulován Vimr a rozhodčí Zoufalý odpískal pokutový kop. Galbavého střelu doprostřed brány Zajíček vyrazil, ale dorážka byla už nad jeho síly - 0:6.

 

V 71. min. utekl střídající Maroušek všem, Zajíčkovi udělal dlouhou kličku a přidal další gól hostů - 0:7. V 80. min. se domácí dočkali snížení stavu, když rovněž střídající Vyšín po zaváhání slánské obrany překonal Sedláka - 1:7. V poslední minutě pak reflexivně vyrazil nad svou bránu Sedlák míč hlavičkujícího Sedláčka



Ohlasy k zápasu


SK Hřebeč
Martin Servus, hrající trenér: "Prvních deset minut jsme měli dvě slušné šance, pak jsme dostali gól a sesypali se. Skvěle nás presovali a kombinovali. Pro nás velká lekce a prohra doma asi po třech letech. Navíc historicky nejvyšší."

SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "Naši borci odehráli parádní představení. Ve Hřebči hráli po celou dobu aktivně a divákům předvedli řadu pohledných akcí. V koncentraci na hru nepolevili ani s narůstajícím skóre a řada hráčů podala svůj nadprůměrný osobní výkon. Po dvou zápasech venku se představíme slánským fanouškům v příštím kole v utkání se Lhotou. Naše vystoupení budiž pro ně tou nejlepší pozvánkou."



Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Dvořák [-] , F. Sedláček [-] , M. Veliký [-] (73. P. Kujal [-] ) , M. Stříbrský [-] , J. Pinkas [-] , J. Baranec [-] , M. Servus [-] , A. Klavík [-] (77. J. Vyšín [-] ) , R. Macháč [-] , J. Dobiaš [-] (73. A. Synek [-] )

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Kubaška [-] , O. Zelenka [-] (77. M. Žahour [-] ) , F. Hansl [-] , M. Jaráb [-] , M. Mareš [-] (75. M. Holly [-] ) , R. Kroutil [-] (65. J. Maroušek [-] ) , J. Galbavý [-] , T. Vimr [-] (77. P. Volgner [-] ) , L. Křeček [-] , J. Hořejší [-] (69. F. Novotný [-] )

ŽK: 62. F. Sedláček , 67. R. Macháč - 15. M. Jaráb , 45. M. Mareš .
Počet diváků: 325. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - POSPÍŠIL Miloslav, PUDIL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jan Hušbauer
Tip experta: výhra domácích

Bude to vyrovnaný zápas, ale ve šlágru kola věřím více domácím.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích