1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2018 17:00

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladenské derby mezi Tuchlovicemi a Hřebčí rozhodovaly penalty


Branky


12

Tuchlovice - Do derby vstupovala jako favorit Hřebeč, která vedla tabulku. Ovšem domácí se na svého soupeře dobře připravili a zápas došel nakonec až do penalt.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Od samého úvodu utkání se hrál vyrovnaný zápas, s ne moc velkým množstvím šancí. Do té první se dostal hostující Veliký, když postupoval z úhlu sám na brankáře, ale mířil vedle.

 

Po půl hodině hry se ve vápně otočil Dobiáš a střela mířila jen těsně vedle domácí branky, kterou střežil Šimek. Tuchlovičtí byli nebezpeční po standardních situacích. Každý jejich pokus byl pro hosty velmi nepříjemný, ale s vypětím všech sil odolávali.

Místo gólů červené karty

Na začátku druhého dějství byla prvních patnáct minut lepším týmem Hřebeč, ale bez gólového vyústění. Sám na domácího Šimka postupoval Stříbrský, ale míč si předkopl a brankář se ho v pohodě zmocnil.

 

V 63. min. byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Pinkas a Tuchlovice začaly hrát v početní výhodě. Ta ovšem trvala pouhou minutu, poté byl vyloučen i domácí hráč. Kala taktéž obdržel svou druhou žlutou. V největší šanci se ocitl Dobiáš, ale domácí brankář stačil jeho pokus vytěsnit.

Šimek čaroval, poté rozhodl

V penaltové loterii neuspěli hned dva hráči Hřebče, ve druhé sérii Dvořák a ve čtvrté Sedláček. Domácí naopak byli úspěšní na sto procent. Rozhodující penaltu proměnil brankář Šimek.



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Martin Hřídel, trenér: "Tak já musím pochválit přístup všech hráčů do jednoho, ať už hráčů v základní sestavě, nebo těch co střídali. Musím říct KLOBOUK DOLU. Chyběla tomu trošku ta finální fáze, kdy tam se ještě nechováme dostatečně klidně, aby jsme proměnili alespoň nějaké šance. Tenhle soupeř, mimochodem výborný soupeř, se dal porazit a my jsme ho vlastně porazili, ale mohlo to být i za tři body."

SK Hřebeč
Martin Servus, hrající trenér: "V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání, řekl bych spíš takový dorostenecký fotbal bez soubojů. Nedohrávalo se. Měli jsme dvě nebezpečné šance, ale nedokázali jsme proměnit. Soupeř hrozil převážně ze vzduchu, ale dokázali jsme si poradit. Po změně stran jsme byli lepším týmem, chyběl tomu jen gól. Penalty se nám pak bohužel příliš nepovedly. Určitě jsem zklamaný, že jsme nevyhráli. Byli jsme k výhře blíž než soupeř, ale nakonec máme pouze bod. Každopádně jsem ale se startem soutěže velice spokojen, jedeme nad plán, po pěti odehraných zápasech máme dvanáct bodů."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - L. Hadrika [-] , V. Jalaghonia [-] (68. Š. Procházka [-] ) , V. Kraus [-] , J. Kala [-] , J. Kubů [-] , M. Pospíšil [-] (46. J. Červenka [-] ) , M. Brnovják [-] , M. Pudil [-] , J. Nejedlý [-] , O. Pilař [-]

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Dvořák [-] , M. Veliký [-] (82. A. Synek [-] ) , O. Stříbrský [-] , J. Baranec [-] (71. R. Macháč [-] ) , J. Dobiaš [-] , M. Servus [-] , M. Stříbrský [-] , P. Kujal [-] (46. M. Čmejla [-] ) , F. Sedláček [-] , J. Pinkas [-]

ŽK: 23. M. Pudil , 32. L. Hadrika , 52. J. Kala , 59. V. Kraus - 20. J. Pinkas , 27. M. Stříbrský , 62. F. Sedláček , 67. O. Stříbrský . ČK: 64. J. Kala - 63. J. Pinkas .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: Marek Tomáš - HES Filip, PAVLÍKOVÁ Monika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra hostů

Hřebeč bude pokračovat dál ve sbírání bodů a výhru venku si opět pohlídá.

Tip: výhra hostů

Hřebeč v okresním derby zvítězí

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza