Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 10:15

5.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zcela zasloužená výhra Vykáně nad Hvozdnicí


Branky


12

Vykáň - Velice těžké utkání čekalo na Hvozdnici, zajížděla na půdu ještě loni divizního týmu. Vykáň potvrdila roli favorita a v utkání dominovala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se prakticky na jednu branku

Domácí nastoupili v plné síle, i s bratry Jarolímovými (Lukášem a Davidem) a od samého počátku v utkání dominovali. Hostím naopak chyběl Třešňák a se zraněním musel do druhéhé poločasu nastoupit Mráz. Hned v první minutě střílel z levé strany Šedivý, ale vedle. V 8. min. vysunul Cimpl milimetrově přesnou přihrávkou Koutenského a ten nedal Hubínkovi v brance hostí žádnou šanci - 1:0. V 16. min. to bylo již o dva góly. David Jarolím už byl ve vápně a mohl střílet sám, připravil však míč pod sebe a Šedivý střelou na vzdálenější tyč poslal míč do sítě - 2:0.

 

S hosty mohlo být ještě hůř, tentokrát si vyměnili role D. Jarolím a Šedivý, druhý jmenovaný chtěl oplatit přihrávku na gól Jarolímovi, ten ale trefil golmána. Brankář trefil i svým pokusem Dalekorej. V poslední šanci prvního dějství hlavičkoval po rohovém kopu Kasík, ale Hubínek vyrazil na další roh.

 

 

Vykáň přidala třetí branku a zaslouženě vyhrála

Na začátku druhé pětačtyřicetiminutovky se hosté dostali do své první šance. Soupeřovu bránu ve slibné pozici ohrozil Mráz, ale gól nedal. A tak udeřilo potřetí na straně domácí. Šedivý našel z levé strany volného Vobořila, který obstřelil parádně brankáře - 3:0. Navýšit skóre mohl D. Jarolím, ale Hubínek prsty vytáhl střelu na tyč.

 

Poté zkusili Vykánští ohrozit brankáře střelami z dálky, rána Koutenského mířila nad. Po něm střílel ještě Kasík a to už Hubínek musel zasahovat. Na druhé straně mohlo dojít ke snížení, ale v zakončení nebyli přesní Hromádka ani Obermajer. Na konci zápasu pak zahrozili ještě domácí, ale pokusy Dalekoreje a Šedivého šly vedle.



Ohlasy k zápasu


FK Čechie Vykáň
Lukáš Šedivý: "Celý zápas jsme dominovali a byli na míči. Hosté zahrozili jen sem tam, po standardní situaci, nebo dlouhým nákopem na útočníka. Jinak běhali bez míče. Díky neproměňování šancí jsme vyhráli pouze 3:0. Díky patří rozhodčím, kteří pískali rovinu."

SK Hvozdnice
Jan Hušbauer: "Zápas ve Vykáni se mi ani moc hodnotit nechce, jelikož to byl z naší strany velmi špatný zápas. Od první minuty bylo jasné, že domácí budou na hřišti dominovat a k ničemu nás nepustí, a tak to bylo po celý zápas. Na hru domácích jsme nestačili a ani nedokázali nijak zareagovat. Zda se bude tým Vykáně scházet v této sestavě, tak i ostatní týmy to nebudou mít jednoduché. My se ale musíme soustředit na sebe a především potom, co nám před sezonou odešlo pár kvalitních hráčů, tak i vzhledem ke zranění, které nás u dalších kluků teď provází, to nebude vůbec jednoduché, ale i tak má mužstvo svoji kvalitu. Přišlo i dravé mládí a věřím, že jak v týdnu v dalším kole poháru, tak i v sobotu doma s Poříčany uspějeme."



Sestavy


FK Čechie Vykáň
T. Kruliš [-] - L. Šedivý [-] , T. Vobořil [-] (85. D. Galus [-] ) , J. Dalekorej [-] (79. M. Dlouhý [-] ) , M. Kasík [-] , M. Cimpl [-] , L. Koutenský [-] , L. Jarolím [-] , D. Jarolím [-] (62. V. Žampa [-] ) , D. Kramář [-] (62. P. Vostárek [-] ) , F. Říha [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - M. Tomanec [-] , R. Pešl [-] , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] (20. L. Obermajer [-] ) , J. Hušbauer [-] , D. Petschl [-] , J. Neumann [-] (46. L. Mráz [-] ) , J. Hromádka [-] , J. Kotěra [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 60. D. Jarolím - 45. J. Hromádka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Garaja Miroslav - ŽABA Jiří, KLÁPA Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: remíza

Utkání, které dojde až do penalt a v těch bude brát druhý bod domácí tým.

Tip: výhra domácích

Vykáň doma musí vyhrávat

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích