2:1
(0:1)
30. V. Kraus
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak Příbram přehrál Tuchlovice


Branky


56. M. Rampa , 61. M. Vašek - 30. V. Kraus
9

Příbram - Sobotní duel se nesl ve speciálním duchu. Spartak Příbram slavil 124 let od založení klubu. A slavit se mohl i zisk tří bodů s Tuchlovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení Tuchlovic zajistil Kraus

Příbramští hráči od začátku dominovali a vypadalo to na jasnou záležitost. Mnoho útoků zůstalo nevyužito díky skvělému blokování střel hostujících obránců, nebo muška domácích nebyla přesná. Postupně si vylámali zuby Šmucler, Vašek, Wágner hlavou a střelami z poza vápna M. Rampa. Jenže po půl hodině hry, z ojedinělé akce hostů, napřáhl ze třiceti metrů Kraus a parádní střelou překonal Solnaře - 0:1

 

Domácí tým doplatil na efektivitu v zakončení a do kabin se odnesl si do kabin jednogólové manko.

Přišel obrat a pak neproměněná penalta hostí

Příbramští chtěli pokračovat ve své hře a chtěli výsledek otočit ve svůj prospěch. Brzy se dočkali. Po přímém kopu Schöbela vznikl závar, který se hostům nepodařilo zažehnat a míč při odkopu zachytil M. Rampa a tvrdou ránou levačku rozvlnil síť - 1:1. O čtyři minuty později dokonal obrat Vašek po přihrávce Klemše - 2:1.

 

Domácí radost ale nemusela mít dlouhé trvání. Po chybě v defenzivě a následném faulu brankáře Solnaře, dostali hosté výhodu penalty. Ta ale využita nebyla, pokus šel vysoko nad branku. V závěru utkání měli Příbramští z několika brejků možnost definitivně rozhodnout, ale své pokusy nezakončili gólem Vašek, Bábíček a ani Šmucler.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Marek Zárybnický, trenér: "Naše převaha byla jednoznačná, ale nedokázali jsme vstřelit branku. Soupeř jednou vystřelil nechytatelně na branku a dal gól. Ukázali jsme morální sílu a zápas otočili."

AFK Tuchlovice
Daniel Drahokoupil, trenér: "Celý zápas jsme v podstatě dodrželi taktiku, kterou jsme si řekli. První poločas vyšel podle našich představ, i když jsme moc šancí neměli, dali jsme krásný gól. Musím upřímně přiznat, že soupeř v druhém poločase zaslouženě vyrovnal také nádhernou brankou, která se nedala chytat. Takže ten stav 1:1, byl naprosto zasloužený. Vzhledem k tomu, že jsem ještě nestihl s naší obranou nacvičit a natrénovat nějaké situace a díky tomu jsme dostali druhý gól. Potom už jsme jen doháněli. Bohužel jsme nedali ani penaltu. Je to smolná prohra, měli jsme odtud přivést minimálně bod. Je to škoda nepřivést z Příbrami ani bod."



Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - M. Rampa [-] , V. Šmucler [-] (81. T. Machek [-] ) , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] (90. T. Balík [-] ) , D. Klemš [-] , L. Schöbel [-] , A. Rampa [-] , O. Šváb [-] (71. A. Kuba [-] ) , P. Červeňák [-] (87. M. Bažant [-] ) , M. Wágner [-]

AFK Tuchlovice
M. Pospíšil [-] (81. M. Šimek [-] ) - L. Hadrika [-] , V. Jalaghonia [-] , V. Kraus [-] , J. Červenka [-] (64. Š. Procházka [-] ) , J. Kubů [-] , M. Pospíšil [-] , M. Brnovják [-] , J. Tirol [-] , M. Pudil [-] , M. Fitko [-] (4. O. Pilař [-] )

ŽK: 37. V. Šmucler , 40. A. Bábíček - 37. V. Jalaghonia , 51. J. Kubů , 65. V. Kraus , 70. M. Pudil .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Zuska Oldřich - PALEK Michal, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: remíza

Předpokládám remízové utkání.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Spartak musí doma přejet hosty, jasná jedna