2:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 10:30

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hřebeč dobře rozehrané utkání proti Spartaku zvládla až na penalty


Branky


11

Příbram - Skvělé utkání mezi Spartakem Příbram a Hřebčí se zajímavou zápletkou. DIváci viděli kromě branek také červené karty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřebeč brzy vedla o dva góly

Hosté se hned v 11. min. dostali po přímém kopu z hranice vápna do vedení, trefil se Servus - 0:1. Hosté zůstali v aktivitě, drželi míč a lépe se pohybovali. Proto i zaslouženě vstřelili brzy druhou branku, kdy Příbramští  špatně vyřešili situaci ve svém pokutovém území a Pinkas v 18. min zvýšil - 0:2. I další šance byly z kopaček fotbalistů Hřebče, ale hlavička ze záklonu mířila vedle a střela z vápna do tyče.

 

Zhruba od 25. min. to ale bylo domácí mužstvo, které zvedlo bojový prapor a pustilo se do soupeře. Začali vyhrávat souboje a včas dostupovat hráče soupeře, což hostům viditělně nevonělo. I náznaky šancí se začaly rodit a hosté začali ztrácet v rychlosti. Navíc se Spartaku povedlo ve 40. min. snížit. Po akci na pravé straně, uvolnění Bábíčka a jeho prudký míč před branku dorazil Wágner do sítě - 1:2.

Obrovskou radost Příbram zhatil nesprávně zdvihnutý praporek rozhodčího

Do druhé půle přišli domácí hráči odhodlaní a v hlavách nastavení soupeře porazit. Byl to boj a Hřebeč odolávala. Za druhou půli si lídr krajského přeboru nic nevytvořil a musel se ohánět, aby udržel vedení. Příbramští dobrým pohybem donutili soupeřova stopera faulovat za žlutou podruhé a v 65. min musel Čmejla opustit hřiště. Domácí chtěli vrhnout vše do útoku. Ale minutu na to provedl nešťastný zákrok i domácí stoper Machač a rázem bylo vše jinak.

 

Nádále hráči Spartaku bojovali a přišla zasloužená odměna. Schöbel nacentroval do vápna a díky dobrému náběhu stačil hostující gólman jen vyrazit před sebe a hbitý Wágner vstřelil svoji druhou branku - 2:2. Domácí byli po vyrovnání na koni, ale obdrželi druhou červenou kartu. Nutno dodat, že obě byly poměrně zbytečné. Hosté vycítili možnost strhnout vítězství na svoji stranu a nutili se do útoku.

 

V závěru utkání přišla situace, která vnesla do skvělého zápasu obrovskou kaňku. Obranný odkop sledoval Vašek, hostující stoper přihrál zbrkle domácímu A. Rampovi, který opětovně z první vyslal do sóla právě Vaška, který nechal hostujícího zadáka daleko za sebou. Vašek postupoval sám na brankáře, navedl si míč na levou stranu od brankáře a pravačkou přihrál zcela volnému přibíhajícímu Červeňákovi do prázdné branky. Neskutečnou radost fanoušků a všech domácích zmrazil nepochopitelně praporek nad hlavou asistenta rozhodčího.

Hosté nakonec vybojovali bod navíc

Penaltový výsledek 9:10, rozhodující pokutový kop proměnil Dvořák.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Martin Dostálek, vedoucí mužstva: "Viděli jsme skvělý zápas, kdy hosté byli lepší první polovinu první půle a zaslouženě šli do dvoubrankového vedení. My jsme se prezentovali nezměrnou bojovností a obětavostí, čímž jsme hostům zle zatápěli. Druhý poločas byl poznamenaný okolnostmi kolem červených katret, kde oba naši hráči zbytečně atakovali soupeře víc, než bylo třeba. To si musíme přiznat. Přesto jsme i v devíti dokázali soupeři vstřelit branku po krásné, rychlé akci, ale nebylo nám souzeno. Je třeba vyzvednout naše hráče a pochválit je za jejich zápal a bojovnost, čímž si získali největší ocenění. Potlesk diváků po závěrečném hvizdu. Zasloužili jsme si tento zápas vyhrát minimálně za dva body. I když máme jen jeden bod, splnili jsme důležitý cíl. Chtěli jsme, aby diváci odcházeli s naší hrou spokojeni a to kluci dokázali. Na kluky jsme náležitě pyšní!!!"




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] (90. T. Balík [-] ) , M. Rampa [-] , M. Wágner [-] , V. Machač [-] , V. Šmucler [-] (60. L. Schöbel [-] ) , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] (89. T. Prokeš [-] ) , D. Klemš [-] (69. P. Mezera [-] ) , A. Rampa [-] , T. Machek [-] (46. A. Kuba [-] )

SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Dvořák [-] , M. Veliký [-] (60. F. Sedláček [-] ) , O. Stříbrský [-] (36. M. Stříbrský [-] ) , J. Faktor [-] , J. Pinkas [-] , M. Čmejla [-] , M. Servus [-] , A. Klavík [-] , R. Macháč [-] , J. Dobiaš [-] (67. J. Baranec [-] )

ŽK: 2. M. Čmejla .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra hostů

Hřebeč bude i nadále stoprocentní, po náročném duelu v Příbrami zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů