0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.08.2018 10:15

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kutná Hora již není stoprocentní, nestačlla na Slaný


Branky


11

Kutná Hora - Po dvou výhrách v řadě chtěli fotbalisté Kutné Hory přidat další, ale v cestě za výhrou jim stál zdatný soupeř ze Slaného

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový start Slaného

Vstup do zápasu se hostům povedl na jedničku. Hořejší se na levé straně na útočné polovině pustil nebojácně s míčem u nohy mezi tři bránící domácí hráče. Dokázal míč propasírovat na Kroutila, který si jej stihl připravit na střelu, ale jeho bomba skončila na těle stopera domácích. Odražený míč se pak dostal k Hořejšímu, který v pádu dokázal přehodit vyběhnuvšího brankáře Malého - 0:1 V 6. min. se prezentovali kutnohorští fotbalisté pěknou fotbalovou akci, když míč šel do pravého křídla, následoval ostrý a přesný centr na Hradílka, který hlavičkoval k zemi k pravé tyči Sedlákovy brány, ale gólman skvěle míč na brankové čáře chytil.

 

V 10. min. pak dělovku Wolfa z levé strany vyrazil Sedlák na roh. Po půl hodině hry mělo Slaný štěstí, když se po nepovedené střele odrazil míč k nabíhajícímu a zcela volnému Hradílkovi, který mířil z jasné pozice mimo tyče. Na druhé straně pak Galbavého střelu z 38. min. srazil jeden z obránců na rohový kop. Ve 43. min. pokus Kroutila měl sice razanci, ale chyběla přesnost. O minutu později Kroutil před vápnem pěkně nabil Marešovi, ale ani on branku netrefil a míč šel nad Malého branku.

Vyrovnání měl na noze Hradílek, ale trefil tyč

V 59. min. Mareš jen těsně minul míč po centru Galbavého z pravé strany. Domácí pak předvedli v 76. min. další dobrou akci, na jejímž konci byl opět Hradílek. Ten však neměl svůj den a střelou po zemi poslal míč do tyče slánské branky. Odražený míč pak hostující obránci odkopli do bezpečí. V 82. min. měl plné ruce práce opět Malý, když bombu Hořejšího z poměrně velké vzdálenosti vyrazil na roh.

 

Změnu skóre pak nepřineslo ani čtyřminutové nastavení, ve kterém Slaný bez úhony přečkalo nebezpečnou standardní situaci, na níž si z brány vyběhl také domácí brankář.



Ohlasy k zápasu


Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Dnes jsme zklamaní. Z tolika šancí, co jsme v utkání měli, je prohrát nula jedna trošku kruté. Připravovali jsme se na hráče Hořejšího, který dal dvě branky v prvním zápase a další přidal ve druhém za rezervu. Z první a jediné šance ale právě Hořejší dal branku a prohrávali jsme. Nakonec to hostům stačilo na vítězství. Bohužel my jsme i ty nejvyloženější šance nedali. První poločas od desáté minuty měl z naší strany velmi dobré parametry. Byl to jeden z našich nejlepších výkonů. Chyběla tomu branka. Druhý poločas už takovou kvalitu neměl, ale nastřelili jsme tyč. Dnes nám to tam nepadlo. Kdybychom vyrovnali na jedna jedna, tak bych věřil, že bychom zápas dokázali ještě zlomit a dosáhnout na vítězství. Takto dva vítězné zápasy přichází vniveč. Dnešní soupeř nebyl lepší než Nové Strašecí nebo Poděbrady, ale bohužel nemáme body."

SK Slaný
Milan Šúr, vedoucí mužstva: "V Kutné Hoře nás domácí celek po obdržené brance zatlačil do defenzívy, téměř celý první poločas jsme se bránili a vpřed vyráželi jen pomocí brejků. Naše obrana pod taktovkou dirigenta Jarába odvedla dobrou práci, bez větších chyb. Vpředu sváděl s vysokými hráči Kutné Hory jeden souboj za druhým Hořejší a počínal si povětšinou úspěšně. Výšková převaha domácího celku byla značná. Druhý poločas již byl vyrovnaný a ve zmiňované 76. min. měl Sedlák dobře postavenou branku. V základní sestavě se poprvé objevil šestnáctiletý Danda a důvěru trenérské dvojice nezklamal. V sobotním utkání chyběli Vimr, Křeček a Tikovský z důvodu dovolená, svatba a práce. Příští týden hrajeme pohárový zápas (středa ve Vysoké) a pak přivítáme v sobotu Nové Strašecí."



Sestavy


Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - L. Marek [-] (56. S. Rosendorf [-] ) , J. Hradílek [-] , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] , O. Matoušek [-] (78. P. Saulich [-] ) , D. Cimr [-] (84. V. Piskač [-] ) , J. Kulhánek [-] (66. J. Nekvinda [-] ) , O. Filipec [-] , B. Franc [-] , P. Bílek [-]

SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (73. M. Žahour [-] ) , O. Zelenka [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] , M. Mareš [-] , R. Kroutil [-] (85. M. Holly [-] ) , L. Danda [-] (73. P. Volgner [-] ) , J. Galbavý [-] (90. F. Novotný [-] ) , J. Kubaška [-] , M. Jaráb [-]

ŽK: 81. M. Wolf - 34. R. Kroutil .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Suchý Aleš - MANSOUR Jakub, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Jakub Tůma
Tip experta: výhra hostů

Ve vyrovnaném utkání budou šťastnější hosté.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza