2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukáš Mráz zařídil Hvozdnici výhru nad Tuchlovicemi


Branky


17. L. Mráz , 60. L. Mráz
10

Hvozdnice - Fotbalistům Hvozdnice se nepovedlo úvodní střetnutí proti Spartaku Příbram a proti Tuchlovicím navíc do poslední chvíli nevěděl Lukáš Mráz, zda nastoupí. Nakonec nastoupil a ukázalo se to jako velmi důležité.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Mráz zařídil vedení svého týmu

Oproti předchozímu utkání Hvozdnice na Příbrami bylo patrno hned několik citelných změn a to nejen v základní sestavě. Otazník dokonce před utkáním byl u startu Mráze. I hosté přijeli s některými problémy, chyběli Jalaghonia s Cabejškem a velký počet hráčů hrálo na nezvyklém postu.

 

Hosté začali utkání pod tlakem, domácí byli běhavější, pohyblivější a měli větší touhu vyhrát. Po patnácti minutách se hra začínala vyrovnávat. Domácí sice měli převahu, ale do šancí se nedostávali. V 16. min. přišla fatální chyba Tirola, který zahrával malou domů, ale k potrestání ještě nedošlo. Gól padl až o minutu později, kdy byl po přihrávce Třešňáka u míče jako první Mráz a domácí vedli - 1:0.

Mráz mířil opět přesně

Po změně stran chtěli hosté na svého soupeře vlétnout, to se ale nepovedlo. Velké problémy navíc dělal hostům Třešňák a také střelec Mráz. Navíc v 60. min. obdržel Mráz precizní přihrávku od Obermajera a zvýšil vedení svého týmu - 2:0.

 

V nadějných příležitostech se ocitli i domácí, Hadrika byl poprvé faulován v šestnáctce, ale penalta se nepískala a podruhé nedokázal propálit hradbu těl před sebou.



Sestavy


SK Hvozdnice
L. Hofta [-] - M. Tomanec [-] , R. Pešl [-] , O. Hodosi [-] , M. Matys [-] , J. Hušbauer [-] , L. Třešňák [-] , J. Hromádka [-] (46. L. Obermajer [-] ) , L. Mráz [-] (65. J. Mrhal [-] ) , J. Kotěra [-] (46. D. Petschl [-] ) , K. Rochl [-]

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - L. Hadrika [-] , M. Fitko [-] (65. F. Kacafírek [-] ) , M. Brnovják [-] (38. J. Červenka [-] ) , M. Kedroň [-] (78. A. Hodan [-] ) , V. Kraus [-] , M. Pudil [-] , Š. Procházka [-] , J. Nejedlý [-] , J. Tirol [-] , M. Pospíšil [-]

ŽK: 12. L. Třešňák - 43. M. Šimek , 90. V. Kraus .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, NEPOVÍM František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: remíza

Vyrovnané utkání skončí nerozhodně a penalty budou taktéž vyrovnané, ale více věřím hostům.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích