4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2018 10:15

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hřebeč si poradila s Novým Strašecím


Branky


7. M. Veliký , 20. J. Dobiaš , 31. J. Faktor (p.) , 89. M. Servus - 25. M. Kaválek
10

Hřebeč - Druhé kolo Ondrášovka KP nabídlo střetnutí nováčka soutěže proti Novému Strašecí. Hřebeč se představila v úvodním kole vysokou výhrou v Klíčanech, kterou mohla nyní doma potvrdit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesné výroky sudího Glogara

Lepší vstup do utkání si domácí nemohli ani přát. Hned v 5. min. se dostal k míči za obranou Veliký a postupoval ze strany sám na nového brankáře Nového Strašecí Kleinmonda, ten byl krátký na střelu na zadní tyč - 1:0. Vyrovnání měl na kopačkách Svoboda, který obdržel přesný míč za obranu, byl ovšem zastaven nedovoleně před vápnem Pinkasem. Faul znamenal zabránění samostatnému postupu na gólmana, ale k překvapení všech sudí Glogar vytáhl jen žlutou kartu. Ze slibné standardní situace nebylo nic.

 

Ve 20. min. prodloužil míč za sebe M. Stříbrský, hostující defenziva zaváhala a Dobiáš střelou podél brankáře rozjásal Hřebeč vstřeleným gólem - 2:0. Strašečtí se dočkali snížení. Beneš si počínal výborně, zastavil útok domácích a míč se dostal ke Svobodovi, který postupoval sám na brankáře. Jeho prudkou střelu dokázal Zajíček vyrazit, ale jen ke Kaválkovi a ten uklidil míč do odkryté brány - 2:1. Po půl hodině hry si vzal další slovo hlavní rozhodčí, když posoudil souboj, kterých je v zápase několik, jako penaltový. Míč si vzal Faktor a nezaváhal - 3:1. Obrovskou šanci na snížení měl Kaválek, ale proti jeho přímému kopu se vyznamenal Zajíček. V poslední šanci se ocitl J. Mrázek, ale netrefil ideálně.

Skóre uzavřel Servus

Druhý poločas byl na branky skromnější. Hra se odehrávala převážně mezi vápny a k vidění nebylo moc brankových příležitostí. Hosté se snažili vsítit kontaktní branku, ale domácí nebo rozhodčí jim to zkrátka nedovolili. Zajíček v brance domácích si připsal jeden zákrok, na druhé straně byl Kleinmond bez práce, protože Hřebeč neřešila finální fázi podle svých představ. 

 

Poslední branka utkání padla krátce před koncem, kdy propadlé autové vhazování nedokázala defenziva Nového Strašecí odvrátit, míč se dostal až k Servusovi a ten přesnou střelou uzavřel stav utkání – 4:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Ducár, asistent trenéra: "V tomhle zápase jsme snad ani nemohli vyhrát. Pozitivem je, že jsme utkání dohráli bez červené karty. Tyhle zápasy nejsou pro hráče vůbec jednoduché, když hrajete proti čtrnácti. To asi mluví za vše."



Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - R. Macháč [-] , J. Dvořák [-] , M. Veliký [-] (86. J. Vyšín [-] ) , J. Dobiaš [-] (69. P. Kujal [-] ) , O. Stříbrský [-] , J. Faktor [-] (89. A. Synek [-] ) , J. Pinkas [-] , M. Čmejla [-] , M. Servus [-] , M. Stříbrský [-] (80. L. Křenek [-] )

TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - M. Hartman [-] , L. Mrázek [-] , M. Kaválek [-] , M. Erba [-] , L. Palko [-] , J. Mrázek [-] , J. Trnka [-] , P. Svoboda [-] , L. Beneš [-] (77. J. Říčka [-] ) , M. Bláha [-] (61. J. Trégr [-] )

ŽK: 13. J. Pinkas , 14. J. Faktor , 78. O. Stříbrský - 18. J. Mrázek , 22. P. Svoboda , 30. L. Mrázek , 78. L. Beneš , 81. J. Trnka .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Glogar Petr - PAUKNER Karel, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Jurčík
Tip experta: výhra domácích

To, co ukázali venku, bude i doma. Strašecí odjede se čtyřkou.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích