2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2018 17:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Remízu zařídil Petr Mikolanda, v penaltách byly úspěšnější Nespeky a Lhota odjela s bodem


Branky


8

Nespeky - První kolo přivítali fotbalisté Nespek na svém hřišti Lhotu a diváci dlouho čekali na gólový zápis, nakonec se dočkali na obou stranách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ošklivé zranění Konopiského poznamenalo první poločas

Byl to zápas, který rozhodně nenudil. Ve 14. Min. vyděsil všechny přítomné souboj hostujícího Jiřího Kabyla a domácího Adama Konopiského, kdy hostující hráč zasáhl kopačkou hlavu našeho hráče a způsobil mu tržnou ránu na čele. To, že Adam toto utkání nedohraje, bylo zřejmé hned z reakcí hráčů, kteří okamžitě signalizovali na střídačku a žádali přivolání RZS.

 

Rušno bylo i po sportovní stránce. V prvním poločase byli aktivnější hosté, kteří se častěji dostávali do zakončení, ale žádná akce gólem neskončila.

Branky padaly až v poslední desetiminutovce

Naopak ve druhém poločase se role otočily a mírnou herní převahu měly domácí Nespeky, nicméně bez gólového efektu. V 73. min. zcela zbytečně fauloval na útočné polovině Urban hostujícího Reného Zlatu a rozhodčí mu okamžitě udělila červenou kartu za surovou hru. Závěrečných dvacet minut tak hráli domácí v početní nevýhodě.

 

V 84. min. došlo ke střetu dvou hráčů, kdy rozhodčí posoudila tento zákrok jako nedovolený ze strany neřeckého hráče a nařídila přímý kop ve prospěch hostů, což se očividně domácí lavičce nelíbilo. Hosté standardní situaci využili, na centrovaný míč si naběhl nikým nehlídaný Tomáš Chlapec a hlavou otevřel skóre - 0:1. V 90. min. získali Nespeky míč ve středu hřiště, okamžitě následovala kolmice na volného Petra Mikolandu, který potvrdil, že s balonem to opravdu umí a technickou střelou k tyči vyrovnal - 1:1.

Burian vystřelil bod navíc pro Nespeky

V penaltovém rozstřelu se ani jeden z domácích hráčů nemýlil, naopak hosté ve třetí sérii netrefili branku a tak bod navíc zůstal v Nespekách. Rozhodující penaltu proměnil Burian.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nespeky
Jaroslav Tesař, trenér: "Bylo to zajímavé utkání, ve kterém měli nejprve herní převahu hosté, ale nám se povedl vstup do druhého poločasu, dostali jsme soupeře pod tlak, získávali odražené míče a více než 20 minut jsme nepustili soupeře za půlku. Vytvořili jsme si několik brankových příležitostí, ale bohužel žádnou šanci nevyužili. Po vyloučení Urbana už to bylo složité, přesto si myslím, že jsme pořád hráli dobře a soupeře do žádného velkého tlaku nepustili. Gól jsme dostali v 84. min. ze standardky, kterou jsme dle mého názoru měli kopat my a ne Lhota. Každopádně kluci si zaslouží absolutorium za to, co předvedli. I v této složité situaci zápas nevzdali, bojovali, a zejména ve druhém poločase odehráli výborné utkání. Odměnou za to byl vyrovnávací gól v 90. minutě. V penaltách jsme vyhráli zaslouženě, proměnili jsme všechny a ukázalo se, že jsme si vítězství zasloužili asi o trochu víc než náš soupeř."




Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - T. Krejza [-] , M. Burian [-] , O. Urban [-] , A. Konopisky [-] (17. J. Myslivec [-] ) - D. Pešta [-] , F. Iheanacho [-] , M. Klauz [-] , L. Braný [-] - P. Mikolanda [-] , S. Peterka [-]

SK Lhota
P. Vošmík [-] - T. Chlapec [-] , E. Adjei [-] , L. Primus [-] , S. Ibe [-] , M. Houžvička [-] , J. Kabyl [-] , J. Hájek [-] , D. Danylych [-] (60. R. Zlata [-] ) , R. Neumann [-] , M. Šalamoun [-] (60. O. Popok [-] )

ŽK: 39. J. Myslivec , 90. S. Peterka - 14. J. Kabyl . ČK: 73. O. Urban .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Navrátilová Pavla - HES Filip, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: remíza

Klasicky remízové utkání.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza