Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

15.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až Vsetín sesadil lídra


Branky


12

Ten, kdo, zejména z domácích fotbalových fandů, přišel na poslední podzimní zápas   vedoucího týmu soutěže proti Vsetínu, určitě nepředpokládal, že bude odcházet po devadesáti minutách zklamán nejen z výsledku, ale i ze hry domácích … i když už předcházející čtyři zápasy bez výhry naznačovaly, že  to s jejich hrou není takové, jako v předcházejících devíti vyhraných zápasech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběh první čtvrthodinky odpovídal snaze a touze domácích po vítězství, když hned po pěti minutách hry měl velkou šanci dát gól po akci Pyclíka Staněk, ale v dobré pozici střelou bez přípravy vysoko přestřelil.

 

 

Necelých deset minut poté, přišel přímý kop za faul na pronikajícího Pyclíka, z něhož poslal Opatřil míč do šestnáctky na Nipperta, který hlavičkou přeloboval brankáře Eliáše - 1:0.

 

A domácí měli i další šance k navýšení skóre, ale bombu Staňka vyrážel brankář hostí na roh, pak si poradil i s tvrdou střelou Javorka, další krásná střela Opatřila mířila těsně vedle tyče.

 

 

Rčení „nedáš dostaneš“ platilo i v tomto zápase, protože po střele Hořelici, která byla sražena na roh, se po jeho rozehrání dostal odražený míč k Dulíkovi, který jej z blízka poslal k tyči Ognjanovy branky, což byla pro domácí po předcházející herní převaze docela sprcha“ - 1:1.

 

 

Poté se hra vyrovnala a oba týmy si vytvořily několik příležitostí ke vstřelení branky. Brzy po vyrovnání vyřešil brankář Eliáš střelu Juříčka, při náznaku útoku, byla střela Pyclíka sražena, jeho další střela již byla přesnější, ale stejně mířila jen kousek od protilehlé tyče branky hostí.

 

 

V závěru poločasu střílel na druhé straně zpoza šestnáctky Hořelica, ale míč byl domácí obranou zlikvidován stejně jako střela Stuchlíka z přímého kopu z místa mimo pokutové území.

 

 

Další komplikace pro domácí nastaly pět minut po zahájení druhé půle, když brzy po jejich nevyužitém rohovém kopu, přišel rychlý protiútok hostí, z něhož se dostal míč k nekrytému Mydlářovi, který obloučkem přes vybíhajícího Ognjanova dal vedoucí gól hostí - 1:2.  

 

 

O deset minut později mohlo však být srovnáno, když si domácí vytvořili „superšanci“ jenže Opatřil, který dostal míč do pokutového území proti brankáři neproměnil, stejně jako následný odražený míč nedopravil do branky  Pyclík.

 

 

Avšak v této fázi byla hra domácích ve snaze změnit stav plná nepřesností v přihrávkách, dlouhé nakopávané míče končily převážně na kopačkách soupeře, který toho využíval k nebezpečným protiútokům.

 

 

Chvíli poté, co Ognjanov vychytal střelu v šestnáctce osamoceného Stuchlíka a další trefě do domácí branky zabránil obětavým zákrokem proti střele opět Stuchlíka Nipert, kopali hosté rohový kop, po němž se dostal odražený míč k Bublákovi, který jej poslal ze dvaceti metrů přes všechny obránce do sítě domácí branky - 1:3.

 

 

Po tomto gólu se hosté zatáhli před vlastní šestnáctku, jenže domácí, kteří si vytvořili převahu s neustálým tlakem, ji dokázali zúročit až v osmadevadesáté minutě druhým gólem z kopačky Pyclíka a to už bylo pozdě …2:3.

 

 

Poté, co se domácí dostali po odehraných deseti zápasech výbornou hrou jen s jednou prohrou zcela zaslouženě do čela soutěže, které vévodili s náskokem až osmi bodů na druhé Hranice, přišla série posledních pěti zápasů v řadě bez výhry po ne zcela přesvědčivých výkonech, jak by se na lídra slušelo.

 



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
trenér, Pavel Hajný: Do utkání jsme vstoupili celkem dobře a měli jsme územní převahu, soupeř v podstatě moc nestíhal a po standardce jsme dali branku, ale pak bohužel po zbytečné brance jsme dostali soupeře do hry. Ve druhém poločase jsme samozřejmě chtěli to utkání zvládnout, ale zase po takové pro nás špatné situaci jsem dostal gól a třetí po rohovém kopu. Potom jsme se sice snažili, ale bylo to takové platonické a až ke konci zápasu jsme si vytvořili nějaký větší tlak, ale oni bránili v deseti hráčích, a to už bylo samozřejmě těžké. Myslím si, že jsme si to utkání prohráli sami tím, že jsme po vedoucí brance nepřidali další, když jsme tam byli jasně lepší a to vlastně rozhodlo.




Sestavy


FK Nový Jičín
O. Ognjanov [-] - T. Wolf [-] , P. Macíček [-] , D. Javorek [-] , F. Nippert [-] - M. Švec [-] , J. Opatřil [-] , M. Staněk [-] , J. Juříček [-] - P. Urbanovský [-] (46. J. Klepáč [-] ) , O. Pyclík [-]

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - M. Mydlář [-] , J. Maček [-] , D. Dulík [-] , L. Matůš [-] - R. Bublák [-] , M. Jaroš [-] (83. D. Řeřucha [-] ) , J. Stuchlík [-] - P. Naňák [-] , V. Surovec [-] (88. V. Kovács [-] ) , P. Hořelica [-] (90. J. Janků [-] )

ŽK: 39. D. Javorek , 73. J. Juříček - 10. P. Naňák , 37. L. Matůš .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: Polanský Jan - SOUKAL Bedřich, HOVORKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 10:44
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích