Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2018 14:30

13.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vsetín šlape


Branky


15

 

K dalšímu utkání divizní soutěže zajížděli Vsetínští k nebezpečnému nováčkovi do dalekých Dětmarovic s cílem konečně prolomit nepříznivou bilanci na hřištích soupeřů a pokusit se bodovat naplno. Tento záměr se jim tentokrát podařil stoprocentně naplnit a po zásluze si odvezli nečekaně všechny body, když sehráli zejména v prvním poločase vynikající partii. Po obrátce taktickou hrou již kontrolovali pouze vývoj zápasu a připravili tak svému protivníkovi, na kterém si doposud vylámal zuby nejeden tým, nečekanou porážku.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Do samotného střetnutí vstoupil vsetínský celek výborně. Již v 1. minutě zahrával Surovec ze střední vzdálenosti trestný kop, na něhož naběhl Matůš a jen zásluhou obětavému zákroku obránce Skoupého nešli hosté do vedení.

 

Ve 4. minutě se však Valaši již dočkali. Na pravé straně založil rychlý útok Řeřucha, z jehož kopaček směřoval míč na Hořelicu, který ideální českou uličkou do velkého čtverce uvolnil Jaroše, a ten přízemní střelou otevřel gólový účet Vsetína. 0:1.

 

Hosté byli i nadále velmi aktivní a teprve v 9. minutě dovolili svému soupeři dostat se k vlastnímu pokutového území a zahrávat rohový kop, jež ale vsetínská obrana bez větších problémů odvrátila do bezpečí.

 

Vsetínští i nadále pokračovali v nátlakové hře a ve 13. minutě po úniku Stuchlíka a následnému uvolnění Hořelici zachránil od dalšího inkasování v hodině dvanácté domácí Mleziva.

 

O chvíli později, ale mohlo být srovnáno. Po levé straně unikl rychlonohý Macko, který však nastřelil pouze vybíhajícího Eliáše.

 

V 18. minutě obdržel od Bubláka nádhernou přihrávku ze středu pole Hořelica, který ukázal všem domácím obráncům záda a přesnou trefou po zemi zajistil svému týmu dvoubrankové vedení. 0:2.

 

V těchto minutách Vsetínští jasně dominovali a domácí celek přehrávali po všech stránkách. Výborně pracovala zejména středová osa, která častokrát přiváděla stejnou řadu domácích do role statistů.

 

Dětmarovickým se naskytla možnost zkorigování nepříznivého stavu ve 26. minutě, kdy téměř z hranice pokutového území zahrávali přímý kop, ovšem Eliáš vytasil ze svého repertoáru bravurní zákrok a dobře mířenou střelu Pospěcha vyrazil na roh.

 

V dalších minutách mohli Vsetínští svůj náskok ještě zvýraznit. Nejprve ve 38. minutě po obléhání domácí svatyně nastřelil Surovec z výhodné pozice nohy gólmana Kotrly a v zápětí na to skončil lob Hořelici jen těsně mimo.

Domácí tým se prakticky v první půli nezmohl na nic a byl zřejmě rád, že náskok Vsetínských je pouze dvoubrankový.


 

Očekávaný nápor domácích se po změně stran nedostavil. Ba naopak. Ve 47. minutě pronikl krásně po pravé straně střídající Naňák, jehož nezištnou přihrávku zužitkoval technickým obloučkem nad vybíhajícím Kotrlou Stuchlík. 0:3.

 

V této fázi boje to vypadalo na těžký debakl domácího týmu. V 51. minutě se domácí dostali do první vážnější šance, jenže Pospěch branku vysoko přestřelil.

 

Od tohoto okamžiku se hra v poli srovnala a domácí se vehementně snažili o zkorigování průběžného stavu. To se jim podařilo v 61. minutě, kdy do té doby málo viditelný exligista Mičola krásnou ránou vymetl šibenici a vykřesal jiskřičku naděje. 1:3.

 

Ta jim reálně začala doutnat v 76. minutě, kdy po vyšachování a snad jediné chybě vsetínské obrany vsítil kontaktní branku Macko. 2:3.

 

V této době se již hostům rozpadla téměř celá záložní formace, neboť k zraněnému Bublákovi se přidal i nakopnutý Foltýn a Jaroš po vleklém zranění ještě nebyl zcela fit.

 

Jenže i po vynucených změnách v sestavě vsetínský tým i nadále srdnatě bojoval a prahl po vítězství.

 

To nabylo reálné podoby v 79. minutě, kdy ve velké pohodě hrající Stuchlík načasoval přesnou přihrávku nabíhajícímu Hořelicovi, jednomu z nejlepších hráčů na hřišti, jehož dělovka definitivně rozhodla o překvapivém, ale naprosto zaslouženém importu tří bodů na Valašsko. 2:4.

ZDROJ: http://www.fcvsetin.cz/

 



Sestavy


SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - E. Alić [-] (46. F. Kondziolka [-] ) , N. Derík [-] , T. Mleziva [-] , K. Skoupý [-] - D. Egri [-] , M. Macko [-] , J. Uher [-] (87. E. Nitka [-] ) , T. Mičola [-] - M. Tomáš [-] , Z. Pospěch [-]

FC Vsetín
J. Eliáš [-] - D. Řeřucha [-] , L. Matůš [-] , D. Dulík [-] , M. Mydlář [-] - M. Jaroš [-] (65. J. Maček [-] ) , R. Bublák [-] (46. P. Naňák [-] ) , J. Stuchlík [-] , J. Foltýn [-] (69. R. Zuzaňák [-] ) - V. Surovec [-] , P. Hořelica [-]

ŽK: 14. M. Tomáš , 67. D. Egri , 75. T. Mleziva - 67. J. Eliáš .
Počet diváků: 118. Rozhodčí: ŠAMAJ Vratislav - LUKAŠÍK Petr, KOUŘÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 19:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2018 07:36

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 20:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 17:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2018 14:35

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2018 20:15
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 22:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 17:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2018 08:15

Tip: výhra domácích