4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

10.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani Mičola s Pospěchem Nový Jičín nezastavil


Branky


14

 

Po vysoké výhře v předcházejícím utkání na půdě nováčka Heřmanice Slezská, se novojičínští fotbalisté, coby suverénní lídr soutěže, netajili pokořit i dalšího nováčka, v jehož řadách nastoupili i dva exligisti Zbyněk Pospěch a Tomáš Mičola, což se jimi nakonec podařilo.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Domácím zcela patřila první čtvrthodinka, v níž si vytvořili velký tlak, z něhož vytěžili i dva krásné góly. O první z nich se postaral po deseti minutách hry Javorek, který po rohovém kopu Farkase bombou z úhlu překonal gólmana hostí poprvé - 1:0.

 

 

 

Druhá trefa „do černého“ přišla o čtyři minuty později z kopačky Pyclíka, který po přihrávce od Švece a individuálním průniku nedal brankáři hostí žádnou šanci - 2:0, když krátce před tím po pěkné kombinační akci a obejití i brankáře supertutovku neproměnil.

 

 

 

Několik minut po druhém gólu, přišel v následné hře domácích určitý „útlum“ s dosti značným počtem chyb zejména v rozehrávce, kterého využili hosté k několika nebezpečným situacím, když zejména střela volného Mičoly z hranice pokutového území, naštěstí pro domácí, letěla vysoko nad branku, aby vzápětí po už překonaném Tichánkovi, vykopával Javorek s největší námahou míč z brankové čáry.

 

 

 

Poločas zakončila střela Juříčka mířící vysoko nad branku a bez efektu zůstaly i další dvě docela „slibné“ útočné akce hostí.

 

 

Ještě snad deset úvodních minut druhé půle vypadalo, jakoby se domácí ještě nacházeli v šatně a hru s mnoha chybnými rozehrávkami přenechali hostům.

 

 

 

Teprve až poté se na hřišti začalo „něco“ lepšího fotbalového  dít. Zejména díky zlepšené hře domácích.  Po přímém kopu Farkase se míč dostal na hlavu Juříčka, ale skončil jen v rukou dobře postaveného brankáře Kotrly.

 

 

 

Po centru Wolfa měl gól na hlavě v šestnáctce osamocený Pyclík, ale mířil vedle.

 

 

 

Poté zlikvidoval opět Javorek na druhé straně gólovku hostí vykopnutím míče od tyče mířícího do domácí branky, pak již přišly další velmi nebezpečné akce domácích.

 

 

 

Bombu Pyclíka  zblízka vyrazil gólman Kotrla na roh, po krásné přihrávce od Pyclíka se do šance dostal průnikem kapitán Švec, jenže ani on nedal.

 

 

 

Domácí již v této fázi zcela opanovali hřiště, z čehož přišlo několik dalších nebezpečných útoků. Po jednom z nich byl v pokutovém území faulován Opatřil, nařízenou penaltu však Pyclíkovi gólman hostí vystihl a míč vyrazil na roh. A z něj již  „zahřmělo“ potřetí, když po jeho rozehrání z kopačky Farkase, se krásně trefil bombou ze dvanácti metrů k tyči kapitán Švec - 3:0.

 

 

 

Uběhly jen čtyři minuty a skóre se opět měnilo ve prospěch domácích, když si po pěkné kombinační akci a sólu „vychutnal“ Pyclík i gólmana a z úhlu svým desátým gólem v sezóně,  pečetil pro domácí nakonec zcela zasloužené vítězství - 4:0.

 



Ohlasy k zápasu


FK Nový Jičín
trenér, Pavel Hajný: My jsme to utkání začali výborně a prvních patnáct minut bylo z naší strany opravdu kvalitních, dali jsme dva góly a navíc ještě neproměnil velkou šanci Pyclík, který šel sám na gólmana. V té době to vypadalo dobře, ale potom jsme od patnácté minuty úplně vyklidili pole, ne že by nás oni přehrávali, ale bylo to z naší strany úplně bez pohybu a takové mdlé, nebylo to ono. V tomto jsme v podstatě pokračovali i v začátku druhého poločasu až do situace, kdy jsme přežili jejich šance, od té doby se to z naší strany trošku zvedlo, vše dá se říci rozhodla branka Švece z rohového kopu, když před tím nedal Ondra Pyclík penaltu, čímž se hráči uklidnili, navíc ještě Pyclík přidal na čtyři nula, takže nakonec to pro soupeře skončilo debaklem. Já jsem samozřejmě za vítězství velmi rád, ale ta hra z naší strany dnes dobrá nebyla.




Sestavy


FK Nový Jičín
J. Tichánek [-] - T. Wolf [-] , F. Nippert [-] - M. Staněk [-] (79. I. Preči [-] ) , J. Opatřil [-] , J. Juříček [-] , M. Švec [-] - O. Pyclík [-] , P. Urbanovský [-] (46. J. Klepáč [-] ) - D. Javorek [-] , M. Kiss Farkas [-]

SK Dětmarovice
A. Kotrla [-] - E. Alić [-] , J. Kocián [-] , F. Kondziolka [-] - P. Škuta [-] , M. Macko [-] , T. Mičola [-] (80. N. Derík [-] ) , D. Egri [-] - Z. Pospěch [-] (60. J. Uher [-] ) , M. Tomáš [-] (87. E. Nitka [-] ) , D. Řapek [-]

ŽK: 50. T. Mičola , 58. E. Alić , 72. A. Kotrla .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: ŽUROVEC David - DUDEK Matěj, MANKOVECKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích