1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 10:15

9.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Havířově se soupeři rozešli smírně


Branky


15

 

Vyrovnaný zápas skončil i po velkých chybách na obou stranách ve druhé půli remízou. Hosté posílení několika ligovými borci začali s chutí, ale velké šance měli v první desetiminutovce domácí. To Opavské asi vystrašilo a jejich ofenzivní choutky už nebyly tak velké.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Rezerva SFC měla mírně navrch a ve 38. minutě se dočkala vedení, když povedenou akci zakončil Jankauskas. 0:1.

 

Indiáni nesložili zbraně a hned z první protiakce mohli vyrovnat. Parádní střela Marka Dawida minula jen těsně levou šibenici.

 

Stejný hráč o chvilku později vybojoval důležitý míč a do kabin se šlo nakonec za nerozhodného stavu, když svou fotbalovost opět předvedl Jakub Hottek. Ten chytrou střelou nedal brankáři hostů sebemenší šanci na zásah. 1:1.

 

 

Ve druhé půli pokračovala vyrovnaná bitva s minimem šancí. První tutovku měli na kopačkách hosté. Nordin Quendouze namazal Jurerčkovi, který díky tomu běžel sám na gólmana Smětáka. Toho přehodil, ale naštěstí minul i branku.

 

Stejnou hrubku vyrobili vzápětí i hosté a Jan Klejnot se ocitl sám pře brankářem Vyklickým. Místo umístěné střely vsadil na razanci a míč napálil přímo do ochránce opavské branky.

 

V úplném závěru měli Indiáni blízko k tomu, aby strhli vítězství na svou stranu. Lukáš Skoupý dopravil dokonce míč hlavou do sítě, ale radost mu nakonec vzalo postavení mimo hru.

 

 

 

Zdroj: http://indianihavirov.cz/

 



Ohlasy k zápasu


MFK Havířov
hrající trenér, Miroslav Matušovič: Myslím si, že remíza odpovídá tomu, co se dělo na hřišti. Opava má velice kvalitní tým navíc doplněný o ligové hráče. Přesto jsme měli v první půli víc závarů ve vápně my, kdy jsme mohli skórovat, ale nabyli dost důrazní. Ve druhé části byl soupeř lepší na míči a naše hra nebyla podle mých představ. Přežili jsme po banální chybě obrovskou šanci Opavy a pak stejně velkou zase nedali, takže jak jsem řekl, remíza je spravedlivá.




Sestavy


MFK Havířov
R. Smětak [-] - M. Matušovič [-] , N. Guendouze [-] , M. Igbinoba [-] - P. Zupko [-] (70. L. Macík [-] ) , T. Wojnar [-] , L. Skoupý [-] , J. Klejnot [-] - M. Dawid [-] (83. V. Bujok [-] ) , C. Bibaku [-] , J. Hottek [-]

SFC Opava B
J. Vyklický [-] - M. Helebrand [-] , F. Souček [-] , P. Kuzník [-] (81. P. Hluchý [-] ) , V. Juřečka [-] , J. Swiech [-] , O. Večerek [-] , A. Helebrand [-] (67. V. Veselý [-] ) , E. Jankauskas [-] , J. Žídek [-] (72. J. Vrána [-] ) , D. Darmovzal [-]

ŽK: 27. L. Skoupý , 52. T. Wojnar , 63. M. Dawid , 68. P. Zupko , 74. M. Matušovič - 85. P. Hluchý .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - LYSÁK Václav, ŠAMÁREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích