1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Žďár těsně porazil Lanžhot


Branky


17

Vyrovnané utkání rozhodl po osmi minutách na hřišti střídající Vopršal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Sestřih utkání z dílny FC Žďár nad Sázavou najdete ZDE.

 

Utkání zahájil lépe nováček z Lanžhotu a hned v první minutě musela domácí obrana řešit nebezpečnou akci hostí. Žďárští se osmělili ve 3. minutě a po nahrávce Henzla na Lubora Trojánka postupoval domácí hráč sám na brankáře Klimeše. Ten byl již překonán, ale na brankové čáře za něho zaskočila hostující obrana. Hosté měli obdobnou příležitost v 8. minutě, ale Čambala vychytal výborně vyběhnutý Konrád. Další minuty přinesly spíše boj ve středu hřiště s několika tvrdšími zákroky na obou stranách. Další vzruch před hostující brankou přinesla až 29. minuta. Nejprve Henzl prováhal příležitost vystřelit, když běžel již sám na brankáře. Jeho další nahrávka ale našla Lubora Trojánka, který na Klimeše taktéž po střele z dobré pozice nevyzrál. Další šance Henzla v 39. minutě zůstala po střele do protipohybu brankáře Klimeše nevyužita, a tak se odcházelo do kabin za bezgólového stavu.

Domácí rozhodli

Druhý poločas začal aktivitou domácích. Po centru z pravé strany se k míči dostal ve 47. minutě Henzl, ale jeho střela z malého vápna mířila vedle. Důležitý moment zápasu nastal v 50. minutě, kdy hostující Krejčíř nesmyslně šlápl na Konrádovu nohu a byl vyloučen. V 64. minutě se po rohovém kopu dostal ke střele opět Henzl, ale jeho střela šla nad branku. Další roh v 70. minutě propadl až na Nedvěda, ale jeho střela šla jen do tyče a dorážející Vitásek přestřelil Klimešovu branku. V 75. minutě se domácí dočkali. Akci dvou střídajících hráčů začal z levé strany centrující Bureš, kterého přizvednutý míč našel hlavu Vopršala. Po jeho hlavičce do protipohybu brankáře mohla poté vypuknout radost domácích - 1:0. Skóre zápasu mohl ještě navýšit opět po hlavičce v 78. minutě Vopršal, ale Klimeš jeho střelu vyrazil. 

 

Žďár jede v dalším kole do Rosic. Lanžhot hostí Ždírec.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Hosté hráli velice dobře a jejich výsledky neodpovídají předvedené hře. Jsme rádi, že jsme kvalitního soupeře porazili. Měli jsme více šancí, hosté hrozili především z brejků.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - L. Komínek [-] , O. Růžička [-] (55. J. Bureš [-] ) , T. Trojánek [-] , P. Fiala [-] - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] (82. V. Lukáš [-] ) , L. Trojánek [-] (67. M. Vopršal [-] ) , Č. Vitásek [-] - J. Henzl [-]

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - J. Hílek [-] , P. Mikúšek [-] , J. Krejčíř [-] , R. Ciprys [-] (60. T. Šefčovič [-] ) , J. Dobšíček [-] , P. Šenk [-] , T. Bartal [-] , L. Čambal [-] , M. Tóth [-] , M. Vrábel [-] (80. D. Weiss [-] )

ŽK: 37. P. Fiala , 45. Č. Vitásek - 13. T. Bartal , 32. J. Krejčíř , 45. L. Čambal , 65. P. Mikúšek , 90. J. Hílek . ČK: 50. J. Krejčíř .
Hráči zápasu: S. Švoma , Č. Vitásek - L. Čambal .
Počet diváků: 186. Rozhodčí: Hanák Petr - SLOVÁČEK Adam, VLK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Rygl
Tip experta: výhra domácích

Další vyrovnaný zápas, ale myslím si, ze Žďár doma vyhraje.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích