D. Kavka 72.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2018 15:00

10.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blansko nadále vítězí


Branky


17

Blanenští zvládli i další těžkou zkoušku. V Polné těsně vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

Domácí se po pohárovém střetnutí s pražskou Spartou vrátili do divizní reality a čekal je soupeř, který doposud neztratil ani bod.

 

Blansko v prvním poločase ukázalo, proč je s náskokem na prvním místě divizní tabulky. Hrdinou domácích byl brankář Jindřich Skočdopole, který ve svatyni domácích čaroval a chytnil několik jasných šancí hostí. Ti se branky přece jenom dočkali ve 25. minutě. Domácí kopali rohový kop, po němž Blansko podniklo rychlý brejk, Radim Dvořák napřáhl a utěšenou střelou poslal hosty do vedení - 0:1. Domácí mohli v závěru první půle přece jen srovnat, ale Bajer své dva nájezdy z boku v gól nepřetavil. 

Hosté si vedení pohlídali

Ve druhém poločase se domácí zlepšili a hra se srovnala. Po hodině hra však branku vstřelil hosté. Nejpve skvěle Skočdopole vychytal Traorého, ale odražený míč si našel Paděra a bombou jej poslal pod břevno - 0:2. O deset minut později se domácí dočkali alespoň čestného úspěchu. V 72. minutě se po Bajerově kopu prosadil důrazný Daniel Kavka - 1:2. Na srovnání však domácí nedosáhli a ani oni tak Blansko o body neobrali. 

 

Polná jede v dalším kole do Humpolce. Blansko hostí Břeclav.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): V prvním poločase byli hosté jasně lepším týmem. Byli jsme rádi, že jsme dostali jen jeden gól. Po pauze jsme změnili rozestavení a už s námi měli větší problémy. Po snížení jsme si už však žádnou další větší šanci nevypracovali.

FK Blansko
Tomáš Kolouch (trenér): První poločas měl skončit čtyři pět nula pro nás a nebylo se o čem bavit. Měli jsme tutové šance, chodili jsme sami na branku, ale koncovku jsme řešili špatně. Mohli jsme zápas rozhodnout už do přestávky. Ale i tak jsem rád, že sérii tří těžkých soupeřů máme bez ztráty za sebou. Polná má opravdu kvalitní mužstvo, hrají tam mladí jihlavští odchovanci, kteří jsou běhaví, rychlí a důrazní. Teď nesmíme podcenit příští relativně slabší soupeře.



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - J. Holub [-] , J. Bajer [-] , J. Klíma [-] , O. Šourek [-] , J. Urbánek [-] , T. Válek [-] (64. D. Voráč [-] ) , D. Čížek [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] (46. Š. Rod [-] ) , D. Kavka [-]

FK Blansko
M. Doležal [-] - M. Sedlo [-] , J. Huška [-] , T. Feik [-] , R. Mezlík [-] - D. Bednář [-] , R. Buchta [-] , L. Chloupek [-] (77. J. Tulaydan [-] ) , O. Paděra [-] , R. Dvořák [-] (68. J. Minx [-] ) - M. Traore [-]

ŽK: 81. J. Urbánek , 88. O. Šourek - 48. O. Paděra .
Hráči zápasu: J. Skočdopole - M. Traore , D. Bednář .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - BĚHAL Radek, ŠAMAJ Vratislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Rygl
Tip experta: výhra hostů

Blansko to v Polné nebude mít vůbec jednoduché, ale tipuji výhru hostí.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích