2:3
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš doma padla se Starou Říší


Branky


16. O. Halas , 32. T. Mrňa - 2. A. Plichta , 49. L. Hekerle , 52. O. Kvych
19

Utkání plné zvratů rozhodli hosté slepenými brankami po přestávce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Za mírného, ale tařka stálého deště viděli diváci v zápase tradičních soupeřů hned pět branek.

 

Tu první vstřelili hned ve 2. minutě hosté, když se po akci a centru z levé strany prosadil nekrytý Antonín Plichta - 0:1. Rychlá branka domácí hráče probudila z letargie a ti po celý zbytek prvního poločasu přebrali otěže zápasu do svých rukou. A brzy se také dvě stovky diváků dočkaly gólů. V 16. minutě se na pravé straně prosadil aktivní Lukáš Kopáček, předložil míč před branku a Ondřej Halas svojí dělovkou málem protrhl síť - 1:1. Za další čtvrthodinu přišel trestný kop z levé strany, Jiří Kratochvíl našel centrem hlavu Tomáše Mrni a domácí rázem vedli - 2:1. Jejich tlak ani po druhé vstřelené brance neustával. Namlsaný Ondřej Halas pálil ve 34. min. zdálky mimo, dvě minuty nato mohli skórovat nejprve Jiří Kratochvíl a hned po něm Tomáš Sodomka. Branka však nepadla.

Hosté po přestávce otočili

Nejprve totiž ve 49. minutě využil nedorozumění zadních řad důsledný Lukáš Hekerle a srovnal skóre - 2:2 a zanedlouho z pravé strany elegantně přeloboval domácího brankáře Michala Pelána Oleh Kvych a hosté nejednou vedli - 2:3. Dokonalý mat během pěti minut! Inkasované branky domácími hráči viditelně otřásly a ti se nebyli schopni vzmoci na jakoukoliv odpověď. Hrozili tak spíše hosté z rychlých brejků, byť žádný z nich nedotáhli do úspěšného konce. Poslední a pohříchu vlastně jedinou šanci na vyrovnání měl pět minut před koncem domácí kanonýr Tomáš Sodomka, ale po rychlém převzetí míče mířil po zemi jen těsně vedle levé tyče hostujícího brankáře a kapitána týmu Martina Jíchy. Stará Říše tak své úsilí dokázala dotáhnout do úspěšného konce a veze si domů tři cenné body. 

 

Velká Bíteš v dalším kole hraje v Havlíčkově Brodě. Stará Říše hostí Tasovice.



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš
Libor Danihelka (trenér): Začátek byl špatný. Zlepšili jsme se až v závěru prvního poločasu. I když jsme hráče upozorňovali na nebezpečnou pravou stranu soupeře, tak nám po ní hosté dvakrát utekli a skóre během chvíle otočili. Hosté ukázali svoji vysokou kvalitu.

FSC Stará Říše
Luděk Kováčik (trenér): Začali jsme velmi dobře, ale pak jsme nepochopitelně přenechal iniciativu soupeři. Po pauze jsme díky kvalitě a zlepšenému přístupu otočili a vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš
M. Pelán [-] - V. Bárta [-] , T. Mrňa [-] (80. J. Horký [-] ) , O. Halas [-] (74. D. Hibš [-] ) , L. Kopáček [-] - F. Kuldan [-] , J. Kratochvíl [-] , R. Novotný [-] , T. Nekuda [-] - T. Sodomka [-] , T. Juříček [-] (60. D. Burian [-] )

FSC Stará Říše
M. Jícha [-] - P. Příborský [-] , R. Nehyba [-] , M. Moravec [-] , L. Hekerle [-] , V. Švarc [-] (67. M. Vacek [-] ) , A. Plichta [-] (75. J. Cejpek [-] ) , O. Kvych [-] (88. A. Šmíd [-] ) , P. Severa [-] , P. Heide [-] , R. Cipruš [-]

ŽK: 20. O. Halas - 62. A. Plichta , 65. R. Nehyba , 87. P. Příborský .
Hráči zápasu: V. Bárta - A. Plichta , O. Kvych .
Počet diváků: 208. Rozhodčí: MAYER Petr - HUDEC Martin, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Moučka
Tip experta: remíza

2:2 - v Bíteši se těžko vyhrává.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích