1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Blansko zvládlo i zápas ve Žďáre


Branky


19

Blansko stále neztratilo ani bod. V neděli zvládlo i zápas na půdě druhého týmu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bez branek

Na Vysočině se hrál šlágr kola a neporažené Blansko čekala na půdě druhého týmu tabulky dosud nejtěžší zkouška.

 

Sestřih zápasu z dílny Žďáru nad Sázavou ZDE.

 

Za deštivého počasí měli lepší vstup do utkání hosté a ve 2. minutě se po centru z levé strany na malém vápně objevil hlavičkující Sedlo, ale Konrád jeho střelu vytěsnil nad břevno. Počáteční nápor hostů se po deseti minutách rozplynul a po pěkné akci domácích se v dobré pozici ocitl na velkém vápně Švoma. Jeho střela však těsně minula pravou tyč hostů. Další minuty probíhaly spíše ve středu pole a byly vidět spíše žluté karty než větší příležitosti. V 36. minutě měli velkou šanci domácí. Po pěkné akci Švomy přestřelil Sodomka. Hosté ještě v závěru zahrozili dalekonosnou střelou, se kterou si ale Konrád s námahou poradil. Poločas tak skončil zaslouženou bezbrankovou remízou.

Hosté po pauze rozhodli

Druhý poločas začali lépe hosté a po rychlé akci ve 49. minutě střela z malého vápna trefila připraveného Konráda. O dvě minuty později to byl opět Konrád, který vyrazil střelu hostí na roh. V té době největší šance zápasu přišla v 53. minutě po rohovém kopu, kdy se k míči dostal Henzl, ale střelu z bezprostřední blízkosti výborný hostující Doležal vyrazil. V 55. minutě zkoušel štěstí dalekonosnou střelou Vitásek, ale Doležal byl opět na místě. Změnu skóre tak přinesla 67. minuta, kdy z půli nakopnutý míč za obranu doběhl Bednář a přehodil vyběhnutého Konráda - 0:1. Pěkné akce se poté střídaly na obou stranách. V 80. minutě se k míči dostal ve vápně Švoma, ale jeho střela k pravé tyči našla opět připraveného Doležala, který nebezpečnou střelu vyrazil na roh. Hosté zvýšili v 89. minutě, když po pěkné akci z pravé strany skóroval Huška - 0:2. Výborný zápas pokračoval a v druhé minutě nastavení se po nádherně rozehraném přímém kopu dostal k míči Lubor Trojánek a snížil na konečných 1:2. 

 

Žďár v dalším kole jede do Humpolce. Blansko hostí Ždírec.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Je to o produktivitě. Šancí jsme možná měli i více než soupeř, ale oni jsou zkušenější a dokáží chyby potrestat. Chyběli nám hráči ze základu, které nahradili ti, kteří hráli ještě loni za dorost. I přesto jsme se Blansku dokázali vyrovnat.

FK Blansko
Tomáš Kolouch (trenér): Naším cílem bylo neztratit náskok na Žďár a pokud možno jej navýšit. Povedlo se to lepší, takže velká spokojenost. I vzhledem k ostatním výsledkům, kdy další celky ze špice tabulky vyhrávaly. Pro diváky to mohlo být zajímavé utkání, protože šance si vytvářeli oba soupeři.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
- P. Fiala [-] , L. Komínek [-] , O. Růžička [-] - Č. Vitásek [-] , J. Nedvěd [-] , L. Trojánek [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] - J. Henzl [-] - T. Trojánek [-] , L. Konrád [-]

FK Blansko
M. Doležal [-] - J. Huška [-] , T. Feik [-] , R. Mezlík [-] , M. Sedlo [-] - L. Chloupek [-] (67. J. Minx [-] ) , D. Šmerda [-] (77. J. Tulaydan [-] ) , O. Paděra [-] , D. Bednář [-] , R. Buchta [-] - M. Traore [-] (57. R. Dvořák [-] ) -

ŽK: 25. Č. Vitásek , 35. L. Trojánek , 37. P. Fiala , 45. J. Nedvěd - 42. R. Buchta , 74. R. Mezlík , 77. R. Dvořák , 81. D. Bednář , 90. J. Tulaydan .
Hráči zápasu: T. Trojánek - M. Doležal , D. Bednář .
Počet diváků: 195. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - SVOBODA Ladislav, ŠVEHLA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Dominik Moučka
Tip experta: výhra hostů

1:3 - věřím že to bude zajímavý zápas, ale Blansko vyhraje.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů