3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 15:30

8.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná rozhodla v prvním poločase


Branky


15. V. Haala , 17. J. Urbánek , 30. J. Bajer
19

Polenský Slavoj zápas se soupeřem ze Strání rozhodl třemi brankami v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

Strání je na výjezdy v podzimní části zvyklé. V Polné se však nevyhrává, a to domácí potvrdili i v neděli, když zvítězili potřetí v řadě. 

 

O zápasu bylo rozhodnuto po půl hodině hry. Nejprve měl dvě šance domácí střelec Válek, ale gól nedal. V 15. minutě vybojoval míč na hranici vápna Bajer, Válek nádherně uvolnil patičkou Haalu a ten otevřel skóre - 1:0. O dvě minuty později Haala našel po pravé straně Urbánka. Ten si pohrál s Lorencem i Gardianem a přesnou střelou k tyči domácí tým uklidnil - 2:0. Po půl hodině hry předvedli domácí nádhernou kombinaci. Kavka našel Urbánka a ten ukázkově průnikovou přihrávkou uvolnil Bajera, který prostřelil Mana - 3:0. Poté mohl zviš Urbánek, ale přestřelil. Velkou šanci měl i Válek, ale Man vychytal jeho i následnou dorážku Urbánka. Strání se osmělilo k jedinému pokusu, který však mířil nad domácí bránu.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce domácí zkušeně kontrolovali hru a drželi míč. Hosté si prakticky žádnou větší šanci nevytvořili a domácí byli se svým vedením spokojeni.

 

Polná v dalším kole hraje v Nových Sadech. Strání hostí Břeclav.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Michal Lovětínský (trenér): První poločas jsme byli jasně lepší a dali jsme nějaké branky. Druhý se jen dohrával. Hosté byli s výsledkem smíření.

FC Strání
Igor Gúčik (trenér): Zápas jsme si prohráli vlastními chybami sami. K utkání jsme nepřistoupili dobře, začátek byl takový vlažný. Polná nás nijak zvlášť nepřehrávala, cestu za výhrou jsme jí ale usnadnili. Druhá půle nebyla z naší strany špatná. Hlavně směrem dopředu jsme byli odvážnější. Musíme se ze zápasu poučit. Doma navázat na dobré věci a konečně zvítězit.



Sestavy


Slavoj Polná
J. Skočdopole [-] - J. Holub [-] (81. M. Šimek [-] ) , J. Bajer [-] (69. D. Voráč [-] ) , J. Klíma [-] , O. Šourek [-] , J. Urbánek [-] , T. Válek [-] (62. Š. Rod [-] ) , D. Čížek [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , D. Kavka [-]

FC Strání
L. Man [-] - P. Silnica [-] , J. Mimochodek [-] , P. Fruhauf [-] , M. Gavenda [-] (69. O. Čaňo [-] ) , M. Palík [-] , M. Bruštík [-] (69. F. Durec [-] ) , J. Pilka [-] , M. Lorenc [-] , J. Gardian [-] , R. Holík [-]

Hráči zápasu: D. Kavka , V. Haala , J. Bajer .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Polanský Jan - BĚHAL Radek, SVOBODA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Dominik Moučka
Tip experta: výhra domácích

3:1 - Polná doma vyhraje.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích