4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 15:30

7.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav si poradila s Velkou Bíteší


Branky


18

Bítešští jeli do  Břeclavi v pohodě, ale domácí je na hřišti zaskočili a jasně vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Hned v úvodu Ondřej Halas po rozehrávce od Martina Matiáška špatným prvním dotekem doslova daroval míč domácímu Tomáši Trčkovi a ten nemohl udělat nic jiného než ho postrčit kanonýrovi Petrovi Musilovi, jenž ho z pěti metrů pohodlně uklidil do prázdné branky - 1:0. V 7. minutě si po Halasově autovém vhazování vyměnili míč František Kuldan s Jiřím Kratochvílem, který pak šikovně míč prostrčil na Tomáše Sodomku a ten střelou po zemi podél domácího brankáře Davida Fibingra srovnal - 1:1. V 35. minutě se Břeclav lehce dostala až k pokutovému území hostí, kde Jan Hloch přihrál na levou stranu, odkud ho opět nikým neobsazený Tomáš Trčka ​​​​​​poslal před branku a Petr Musil byl zase na správném místě - 2:1.

Domácí navyšovali vedení

 V 56. minutě se Tomáš Mrňa po přihrávce od Vítězslava Bárty dostal do obrovských problémů, domácí hráči ho obrali o míč a Matěj Kriston postupoval zcela sám na branku. Za cenu až z tribuny viditelného přidržení za dres ho Tomáš Mrňa ale rozhodil tak, že nedokázal dostatečně důrazně zakončit, Martin Matiášek jeho střelu vyrazil a poradil si i s následnou dorážkou. Zdálo se, že je vše vyřešeno. Hostující brankář ale míč poté vyhodil na Františka Kuldana, kterého o něj okamžitě obral domácí kapitán Martin Simandl a posunul ho zpět na od branky se teprve vracejícího Kristona, který ihned zařadil zpátečku a napodruhé už skóroval - 3:1. V 68. minutě domácí kapitán Martin Simandl rozehrál rohový kop a střídající Jiří Horký nešťastným zásahem míč poslal do vlastní branky - 4:1. 

Břeclav ve středu dohrává zápas se Ždírcem. Velká Bíteš hostí Starou Říši.



Ohlasy k zápasu


MSK Břeclav
David Pazdera (trenér): Konečně jsme hráli fotbal, jaký si představuji. Hodně jsme využívali křídla, byli v pohybu a měli řadu nebezpečných centrů před branku. Pomohli nám návraty zkušených hráčů. Pro ofenzivu byl velkým přínosem Simandl, obranu zase skvěle dirigoval Ianosteac, který nastoupil jen po třech trénincích. Celkově to byl z naší strany velmi dobrý výkon.

FC PBS Velká Bíteš
Libor Danihelka (trenér): Hráči si po dobrých výsledcích mysleli, že to půjde samo. Proti hratelnému soupeři jsme zápas odchodili. Stačil na nás důraz a pohyb. Je to pro mě zklamání. Můžeme prohrát, ale ne takovým způsobem.



Sestavy


MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - F. Čermák [-] (90. M. Kurdík [-] ) , L. Ianosteac [-] , Š. Herman [-] , P. Musil [-] , T. Trčka [-] (76. R. Ulehla [-] ) , J. Fiala [-] , M. Kriston [-] (82. T. Mráz [-] ) , M. Schüller [-] , P. Simandl [-] , J. Hloch [-]

FC PBS Velká Bíteš
M. Matiášek [-] - O. Halas [-] , V. Bárta [-] , J. Ondrák [-] (46. J. Horký [-] ) , T. Mrňa [-] - R. Novotný [-] , D. Burian [-] (60. T. Nekuda [-] ) , J. Kratochvíl [-] , F. Kuldan [-] - T. Juříček [-] (64. M. Těšík [-] ) , T. Sodomka [-]

ŽK: 27. F. Čermák , 43. J. Fiala , 48. M. Schüller , 56. L. Ianosteac , 88. P. Simandl - 84. T. Nekuda .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - NÁPRAVNÍK Jan, ROSICKÝ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: výhra hostů

Bíteš se v nové sezóně ukazuje v mnohem lepším světle než na jaře a svou formu potvrdí i v Břeclavi.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích