2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2018 15:30

7.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady prodloužily sérii remíz


Branky


42. M. Novotný , 84. D. Škoda - 16. M. Krátký (vl.) , 89. O. Růžička
18

Nové Sady pod novým koučem drží neporazitelnost, ale na druhou stranu ještě nevyhrály. Tentokrát je od výhry dělily jen minuty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Od první minuty se hraál v Olomouci hlavně bojovný fotbal. Domácí jednoduše nakopávali dlouhé míče a spoléhali na svoji výškovou převahu. První velkou šanci si vytvořili hosté, když Matěj Vopršal obešel brankáře domácích, ale prázdnou bránu přestřelil. V 16. minutě se Lubor Trojánek na pravém křídle krásně uvolnil a jeho přízemní centr si před nabíhajícím Henzlem srazil do brány Krátký – 0:1. Po úvodním gólu se hra vyrovnala a vážnější šance k vidění nebyly. Ve 42. minutě se po závaru nejrychleji zorientoval Novotný a srovnal – 1:1.

Hosté v závěru vyrovnali

Druhý poločas začali domácí aktivně a vytvořili si pár standardních situací. Od 60. minuty měli hru ve své režii hosté. Po závaru ve vápně trefil břevno Vitásek, další jeho hlavička po rohu šla jen těsně vedle domácí svatyně. Po Kuntsmüllerově průniku pak chyběly centimetry. V 84. minutě Nové Sady využili jeden z mála brejků a dostali se gólem Škody do vedení – 2:1. Hosté se nevzdali a v 89. minutě srovnával po rohu z dorážky Růžička – 2:2. Minutu před samotným závěrem mohli hosté rozhodnout. Za obranu se dostal Matěj Vopršal, ale jeho průnik odkopával z brankové čáry domácí obránce.

 

Žďár hostí v příštím kole Blansko. Nové Sady jedou do Ždírce.



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady
Rostislav Sobek (trenér): Před zápasem a možná i během prvního poločasu bychom bod nejspíš brali. Podruhé v řadě jsme doháněli ztrátu, z přístupu hráčů a jejich zpětné vazby k realizačnímu týmu mám dobrý pocit.

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (asistent): Spíše jsme dva body ztratili. Za stavu 1:1 jsme měli několik šancí, ale ty jsme neproměnili. Nakonec jsme srovnali až v samotném závěru, takže bod musíme brát.



Sestavy


FK Nové Sady
D. Neoral [-] - D. Richter [-] , A. Rus [-] , J. Ďuríček [-] , D. Ronza [-] , M. Novotný [-] , D. Škoda [-] , O. Urbančik [-] (90. L. Hodis [-] ) , J. Schlimbach [-] (69. T. Kvapil [-] ) , M. Krátký [-] , A. Andreev [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
F. Svoboda [-] - P. Fiala [-] (70. T. Trojánek [-] ) , L. Komínek [-] , O. Růžička [-] - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , L. Trojánek [-] , Č. Vitásek [-] - J. Henzl [-] (76. R. Kunstmüller [-] ) , M. Vopršal [-] -

ŽK: 68. M. Krátký , 71. M. Novotný , 74. A. Andreev , 81. A. Rus - 58. L. Trojánek .
Hráči zápasu: A. Rus , D. Škoda - Č. Vitásek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Částečka Michal - MANKOVECKÝ Tomáš, ŘEZNÍČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: výhra hostů

Nové Sady se v divizi zatím trápí, a proto Žďár potvrdí roli jasného favorita a odveze si tři body.

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů