Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2018 16:00

6.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár si poradil se Stráním


Branky


16

Strání venku sbírá body, ale o tomto víkendu narazilo ve Žďáře nad Sázavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Strání čekala další venkovní zastávka, když v tomto kole zajížděli do Žďáru nad Sázavou.

 

Utkání domácí začali aktivně a ve 3. minutě zkoušel z vápna pozornost brankáře hostí Nedvěd. V 8. minutě se také poprvé osmělili hosté a Gavenda trefil tyč Konrádovy branky. V 10.minutě již přišla změna skóre. Fiala rozehrál rohový kop, našel hlavu Nedvěda a ten pohodlně skóroval - 1:0. V 18. minutě byla ve velkém čtverci sražen Nedvěd. Rozhodčí Soukal ukázal na značku pokutového kopu. Vopršalovu střelu však Popelka vyrazil. Ve 27. minutě postupoval sám na brankáře Lubor Trojánek, ale jeho střela skončila těsně vedle. V 34. minutě přišlo další obléhání branky Strání a velký zmatek v pokutovém území dokončil střelou z vápna po zemi k tyči Lubor Trojánek - 2:0. V závěru poločasu se hrálo jen na polovině hostí a v první nastavené minutě se k odraženému míči dostal ve vápně opět Lubor Trojánek a svoji druhou brankou zvýšil vedení domácích - 3:0.

Domácí navyšovali vedení

Začátek druhé půle se opět začal náporem Žďáru a po rohovém kopu měl plné ruce práce Popelka. Poté se hrálo dvacet minut bez větších šancí. Další zajímavá akce tak přišla až v 71. minutě a Matěj Vopršal přidal po pěkné akci čtvrtou branku - 4:0. V poslední minutě pak pečetil domácí vítězství po přímém kopu z hranice šestnáctky Jan Nedvěd, který vymetl šibenici Popelkovy branky - 5:0.

 

Žďár v příštím kole jede do Nových Sadů. Strání hostí Ždírec.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Petr Nedvěd (trenér): Více než výsledek mě těší náš výkon. Především v prvním poločase jsme hráli podle představ. Mohli jsme dát více branek, ale nadějné příležitosti jsme neproměnili.

FC Strání
Igor Gúčik (trenér): Ve Žďáru jsme neměli co ztratit, soupeř byl favoritem. Na druhé straně s výsledkem ani výkonem jsem nebyl spokojený. Soupeři musíme sportovně pogratulovat. Byl lepší, aktivnější, agresivnější a zaslouženě zvítězil.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
L. Konrád [-] - J. Šindelka [-] , P. Fiala [-] , L. Komínek [-] - J. Nedvěd [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , L. Trojánek [-] , Č. Vitásek [-] - M. Vopršal [-] (77. O. Růžička [-] ) , J. Henzl [-] (71. R. Kunstmüller [-] )

FC Strání
A. Popelka [-] - J. Gardian [-] , L. Pilka [-] (66. P. Dudášik [-] ) , O. Čaňo [-] (61. M. Palík [-] ) , P. Silnica [-] , R. Holík [-] , P. Fruhauf [-] , M. Gavenda [-] , F. Durec [-] , M. Lorenc [-] , J. Mimochodek [-] (61. J. Pilka [-] )

Hráči zápasu: J. Nedvěd , L. Trojánek , Č. Vitásek .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Soukal Bedřich - ZAPLATILOVÁ Jana, MARINČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Kubát
Tip experta: výhra domácích

Domácí tým je na svém hřišti silný. Všechny body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích