0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 16:00

5.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sady vybojovaly první bod


Branky


18

Nové Sady pod novým trenérem zabraly a i v deseti vybojovaly cenný bod se Bzencem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Nové Sady v týdnu vyměnily trenéra, když Mrázka nahradil Rostislav Sobek, který v kádru přivítal stopera Ruse z Prostějova. Domácí v 5. kole potřebovali nutně získat první podzimní body. Lepší start do soutěže si jistě představovali i hosté z Bzence, kteří měli po čtyřech kolech pouhé čtyři body.

 

Domácí tým v prvním poločase působil koncentrovaným a organizovaným dojmem, a to především v obranné fázi. Hosté sice drželi míč, ale do šancí se nedostávali. Domácí naopak hostující svatyni několikrát ohrozili, ale bez gólového efektu. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Skóre se nezměnilo ani po přestávce

Po změně stran se obraz hry změnil Hostům pomohlo i vyloučení domácího Milana Novotného, který inkasoval dvě žluté karty v rozmezí pouhých šesti minut. Hosté se dostávali do šancí, ale nedokázali překonat skvělého Dominika Neorala v domácí bráně. Během devadesáti minut tak branka nepadla a v Nových Sadech se po bezbrankové remíze body dělily.

 

Nové Sady jedou v příštím kole do Brna, kde se představí na hřišti Bystrce. Bzenec v domácím prostředí hostí silné a neporažené Blansko.



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady
Rostislav Sobek (trenér): Snažili jsme se nastavit hlavy hráčů do pozitivna a pomohl nám i příchod stopera Ruse z Prostějova. V prvním poločase jsme měli více šancí. Po změně stran nás podržel brankář.




Sestavy


FK Nové Sady
D. Neoral [-] - A. Rus [-] , J. Ďuríček [-] (88. L. Dokoupil [-] ) , A. Andreev [-] , M. Novotný [-] , D. Škoda [-] , O. Urbančik [-] (90. J. Smrček [-] ) , J. Schlimbach [-] (78. M. Krátký [-] ) , L. Hodis [-] , T. Kopp [-] , D. Ronza [-]

TJ Slovan Bzenec
L. Maňák [-] - L. Mlýnek [-] , T. Košut [-] , M. Vaverka [-] - D. Pelikán [-] , M. Hubr [-] , B. Šálek [-] , O. Konečný [-] (75. R. Krumpholc [-] ) , D. Vlček [-] (65. R. Čech [-] ) - A. Paták [-] (57. P. Venclík [-] ) - P. Kasala [-]

ŽK: 52. D. Škoda , 56. A. Rus , 66. M. Novotný , 74. A. Andreev , 77. L. Hodis - 30. D. Pelikán , 37. A. Paták , 79. M. Vaverka . ČK: 72. M. Novotný .
Hráči zápasu: D. Neoral - T. Košut , P. Kasala .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: DUDEK Matěj - TRIGAS Paskal, HUBENÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jan Nedvěd
Tip experta: výhra hostů

Nové Sady se od začátku vůbec nechytly a vypadá to, že budou mít problém Divizi udržet. Tipuji výhru Bzence.

Tip: remíza

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza