0:2
(0:2)
11. R. Ciprys (p.)
33. T. Bartal
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.08.2018 17:00

1.kolo, Divize D, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lanžhot veze tři body z Nových Sadů


Branky


11. R. Ciprys (p.) , 33. T. Bartal
7

Lanžhot vedl na půdě soupeře již po půli a po přestávce si vedení pohlídal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V Nových Sadech se potkali týmy, pro které je divizní skupina D novinkou. Domácí byli přeřazeni ze skupiny E, zatímco hosté v minulé sezoně ovládli jihomoravský krajský přebor.

 

Trenér Nových Sadů musel do brány poslat Petra Čaníka, který v první půli lovil dvakrát míč ze sítě. Nejprve ho překonal ve 11. minutě z pokutového kopu Radoslav Ciprys – 0:1. Po odehrané půl hodině hry to s domácími vypadalo ještě hůře. V 33. minutě se totiž prosadil Tomáš Bartal a poslal hosty do vedení o dvě branky – 0:2.   Domácí se v ofenzivě trápili.Do jediné šance domácích v první půli se dostal mladý Pavel Pošusta, ale dobře si neporadil a hostujícího gólmana Jakuba Klimeše nepřekonal. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté.

Hosté si vedení pohlídali

Po přestávce se domácí snažili s výsledkem něco udělat, ale dostali se jen do jedné větší šance. Po změně stran si na krásně kopnutý roh vyskočil domácí kapitán David Škoda, jenže proti jeho hlavičce se perfektním zákrokem blýskl brankář Lanžhotu. Když se z rychlých brejků neprosadili ani hosté, tak se již na výsledku nic nezměnilo.

 

Nové Sady čeká v příštím kole těžký zápas v Rosicích. Lanžhot se v domácí divizní premiéře utká se silným Blanskem.



Ohlasy k zápasu


FK Nové Sady
Petr Mrázek (trenér): Zaslouženě jsme prohráli, soupeř byl lepší. Nepodařilo se nám administrativně dotáhnout dva fotbalisty, se kterými jsme počítali – brankáře Neorala z Prostějova a hráče ze Slovenska Jakuba Duráčka. Navíc byli stále mimo hru Andreev a Schlimbach. Neměli jsme kvalitu, abychom soupeři vzdorovali.

TJ Sokol Lanžhot
Milan Valachovič (trenér): Jako nováček v divizi musíme být spokojeni. Jeli jsme k soupeři, který hrál celou dobu těžší skupinu, éčko. Věděli jsme o některých problémech, které tu mají. Mužstvu jsem věřil, že bychom zápas měli zvládnout. Když jsem viděl soupisku, tak jsem usoudil, že máme asi lepší hráče a to se potvrdilo.



Sestavy


FK Nové Sady
P. Čaník [-] - T. Kopp [-] , D. Ronza [-] , M. Novotný [-] , L. Dokoupil [-] , D. Škoda [-] , J. Smrček [-] (46. M. Luža [-] ) , O. Urbančik [-] (81. A. Nguyen [-] ) , L. Hodis [-] , M. Krátký [-] , P. Pošusta [-] (63. J. Šrom [-] )

TJ Sokol Lanžhot
J. Klimeš [-] - J. Hílek [-] , P. Mikúšek [-] , J. Krejčíř [-] , J. Dobšíček [-] , P. Šenk [-] , T. Bartal [-] (89. S. Rehák [-] ) , L. Čambal [-] , R. Kleiber [-] (77. T. Šefčovič [-] ) , M. Tóth [-] , R. Ciprys [-] (82. D. Weiss [-] )

Hráči zápasu: T. Bartal , P. Šenk .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: LYSÁK Václav - KOVÁŘČÍK Dominik, POLÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Martin Mužátko

Expert: Petr Kasala
Tip experta: výhra hostů

Domácí vůbec neznám, ale i přesto věřím víc Lanžhotu, který má dobře poskládány tým.