Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2018 17:00

2.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benátky nadělily doma Turnovu pět branek !


Branky


10

Povedený první poločas a čtyři góly v soupeřově síti. Benátečtí fotbalisté navázali na velice dobrý pohárový výkon proti Benešovu a soupeře z Turnova spláchli v poměru 5:1. Výhra domácího týmu mohla být ještě vyšší, neboť několik vyložených šancí, zejména ve druhé půli Jarolímovi svěřenci ještě neproměnili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu utkání se hosté dostali k nepříjemnému centru, na který sice Straka nedosáhl, míč ale neskončil na turnovských kopačkách. Benátečtí odpověděli Procházkovým brejkem, jehož následná přihrávka na volného Jimmyho byla nepřesná. V 5. minutě už udeřilo. Kocourek se blýskl parádní akcí po pravé straně, odcentroval do pokutového území, kde stačilo Janu Bočkovi jen nastavit hruď – 1:0. O dvě minuty později vyrazil brankář Špína Šimečkovu střelu před sebe, dorážka téhož hráče byla sražena na rohový kop. Ten se sice domácím nepovedl. Brzy poté se ale na levé straně prosadil přes nedůrazné protihráče Mižič k přízemnímu centru, který do brány dostal Lukáš Glöckner – 2:0. Benátečtí byli stále lepším týmem. Šimečkova střela byla ale nepřesná. Třetí gól mohl přidat ve 23. minutě Kocourek, jehož krásnou střelu vyškrábl konečky prstů Špína na rohový kop. Tentýž hráč možná trošku vystrašil turnovského brankáře přetaženým centrem po Bočkově přihrávce. Míč z jeho kopačky ale skončil na horní síti. Hosté odpověděli po přímém kopu, kdy Horák na míč nedosáhl či Kordíkovou hlavičku, která sice protáhla Straku, byla ale z ofsajdu. Možná největší hostující příležitost v první půli vznikla po přihrávce Petra Havla na Papouška, který ale trefil jen boční síť. V téže minutě se na druhé straně vydal Kocourek do pokutového území, kde byl faulován a hlavní rozhodčí Míč ukázal na penaltový puntík. Směr střely Viktora Šimečka sice Špína vystihl, na balon ale nedosáhl – 3:0. Benátečtí byli při chuti. Dokázala to i Sudkova přihrávka na Šimečka, jehož skákavou střelu dokázal zkrotit Špína. Ve 44. minutě se zbavil vynikající Kocourek Drahovzala a postupoval zcela sám na turnovského brankáře, neunáhlil se, posunul míč na Peremene Gidiona Jimmyho, který ho, ač tísněn, dovedl do prázdné brány – 4:0. Po dvouminutovém nastavení byla ukončena první půle.

Jen dvě minuty druhého poločasu stačily turnovskému týmu, aby dokázal skórovat. Horákovu hlavičku po rohovém kopu ještě Straka vyrazil, na dorážku Jiřího Šimka už ale nestačil – 4:1. Hosty vstřelená branka přece jenom nabudila. Horákova křížná střela se ale do brány nevešla. K páté brance pomohl domácím paradoxně turnovský rohový kop, který nebyl příliš povedený. Kupředu tak mohl do rychlého brejku vyrazit Jimmy, který naservíroval míč Jakubu Kocourkovi, ten si tváří v tvář Špínovi poradil a domácí znovu slavili – 5:1. V 63. minutě postupoval na turnovského brankáře zcela osamocený Boček, Špína mu ale sólo zneškodnil, stejně tak i následnou dorážku. Na druhé straně po rohovém kopu hlavičkoval mimo Kordík. Šestý gól nepřidal dvacet minut před koncem střídající Mbah, který se natahoval po míči, který skončil na Špínově hrudi. Vzápětí pospíchal Mižič téměř sám na Špínu, posunul míč na Machů, který ale trefil protihráče před prázdnou částí brány. Po přímém kopu hlavičkoval na zadní tyči také domácí Bohdan, mířil ale o kousek vedle. Exhibici domácího týmu mohla podtrhnout také Borovičkova střela, kterou s velkými obtížemi vyrazil Špína. Po pěkné akci se následně od Koška dostal míč přes Mbaha na Kocourka, ten ale neprostřelil obranný val před sebou. V závěrečné desetiminutovce se snažil Machů nachytat vyběhnutého Špínu, bránu ale přestřelil. Po kratičkém nastavení byl zápas ukončen.

Benátečtí předvedeným výkonem zcela jistě potěšily početnou návštěvu, která si v parném odpoledni našla cestu na zdejší stadion. Nikdo z domácích by se asi nezlobil, pokud by takto Benátky hrály i příští týden na hřišti Velkých Hamrů, které ve dvou zápasech získaly plných šest bodů s impozantním skóre 7:1.



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou
SK Benátky Lukáš JAROLÍM: Úvod utkání se nám povedl, neboť jsme vstřelili dvě rychlé branky. Po prvním poločase tak bylo o vítězi v podstatě rozhodnuto a zápas jsme jen dohrávali. Z naší strany tedy určitě panuje spokojenost. Myslím si, že jsme po tomto náročném týdnu a středečním prodloužení v poháru, zvládli toto utkání velmi dobře.

FK Turnov
FK Turnov Jan FLACHBART: Do utkání jsme nevstoupili úplně špatně. Poté jsme ale začali dělat strašně hloupé chyby. Benátky prakticky každé naše zaváhání dokázaly potrestat. O poločasové přestávce jsme se trošku snažili zapomenout na to, co se stalo v prvním poločase. Chtěli jsme v uvozovkách hrát druhý, nový zápas. Ze standardní situace jsme také vstřelili branku. Bohužel po další standardní situaci, našem rohu, jsme z brejku dostali pátý gól, který asi určil ráz celé hry.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou
R. Straka [-] - P. Procházka [-] (59. D. Machů [-] ) , P. Jimmy [-] (59. T. Mbah [-] ) , M. Borovička [-] , J. Mižič [-] (75. O. Šimek [-] ) , J. Jäger [-] (67. M. Bohdan [-] ) , J. Boček [-] (69. D. Košek [-] ) , J. Kocourek [-] , V. Šimeček [-] , L. Glöckner [-] , J. Sudek [-]

FK Turnov
M. Špína [-] - M. Horák [-] , T. Cigánek [-] (46. Š. Hodač [-] ) , P. Papoušek [-] , T. Beníšek [-] (16. J. Toman [-] ) , A. Benek [-] (29. Š. Havel [-] ) , P. Havel [-] (68. M. Syrovátka [-] ) , J. Šimek [-] , J. Kordík [-] , A. Drahovzal [-] , V. Tvrdý [-] (75. Š. Veber [-] )

Počet diváků: 160. Rozhodčí: Míč Vojtěch - BAUM Tomáš, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích