0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2018 17:00

1.kolo, Divize C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vondráček zajistil Kolínu tři body


Branky


6

Kolín má za sebou první mistrovské utkání v novém ročníku Fortuna Divize. V prvním kole narazil na Dvůr Králové nad Labem, z jehož hřiště si po těsném vítězství 1:0 odvezl plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu si vypracovali slibné příležitosti, ve kterých ale bohužel selhali – ve 3. minutě se po Váchově centru snažil hlavou ohrozit královédvorskou branku Veselý. O chvíli později vyzkoušel brankářovu pozornost z větší vzdálenosti Škoda. V závěru první desetiminutovky se po pěkné kombinační akci dostal k zakončení i Vondráček. K největší možnosti prolomení nerozhodného stavu se dostal František Rybařík - nařízenou penaltu ovšem neproměnil a skóre 0:0 panovalo i nadále.

První branka padla až po změně stran. V 53. minutě poslal Vácha míč na téměř osamoceného Jiřího Vondráčka, který se po této střele mohl radovat ze své první divizní trefy v kolínském dresu. Domácí se o srovnání pokoušeli až do samotného závěru, to se jim nepovedlo a Kolíňáci se mohli radovat z těsného vítězství 0:1.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
J. Vaníček [-] - O. Vaníček [-] , O. Ujec [-] , P. Tomeš [-] , Z. Tauchman [-] , T. Picha [-] (45. F. Fejk [-] ) , J. Macháček [-] , D. Knespl [-] (57. L. Mertlík [-] ) , V. Karal [-] (82. M. Kruliš [-] ) , M. Hruška [-] , J. Dvořák [-] (90. V. Hák [-] )

SK Sparta Kolín
Š. Kohoutek [-] - P. Pavlík [-] , J. Vondráček [-] , M. Vácha [-] , J. Škoda [-] , F. Rybařík [-] (70. L. Křelina [-] ) , L. Šindelář [-] (77. Š. Urban [-] ) , D. Veselý [-] (91. M. Novák [-] ) , P. Němeček [-] , A. Čapek [-] , R. Biško [-]

ŽK: 62. F. Fejk - 55. P. Němeček , 87. Š. Urban , 90. M. Vácha .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Ulrich Tomáš - TRSKA Adam, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích