2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2018 15:30

10.kolo, Divize B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tatran porazily vlastní chyby a nevyužité šance, Nymburk trestal


Branky


33. M. Bodlák , 57. M. Dudla - 49. A. Vrána
16

Ještě vloni tým ČFL, nyní účastník béčkové divize, přivítal na svém hřišti hosty z Tatranu Rakovník. Ti se nacházejí na samém spodku tabulky, a tak by pro ně byl každý bod úspěchem. V zápase dokázali srovnat, domácí Polaban si ale vzal vedení zpět a připsal si plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bodlák poslal z přímáku Nymburk do vedení

Začátek zápasu patřil domácím, kteří z tlaku vytěžili čtyři rohové kopy. Po jednom z nich vykopával Černý míč z brankové čáry. Zhruba po deseti minutách se obraz hry začal otáčet. Tatran převzal otěže a byl fotbalovějším týmem. Během následných minut si vypracoval dvě vyložené šance. Nejprve dostal skákavý míč za obranu P. Kučera, který se snažil přehodit brankáře, ale minul branku.

 

Chvilku na to se k zakončení dostal ve vápně Vrána, jehož bombu z otočky reflexivně domácí brankář vyrazil rukou. A tak ve 33. minutě zafungovalo otřepané nedáš – dostaneš. Hosté mohli zastavit útok domácích již na půlce, ale to neudělali. K faulu došlo sedm metrů před vápnem. K trestnému kopu se postavil Bodlák a střelou přes zeď překvapil Kabeleho – 1:0. Za pět minut mohlo být s hosty ještě hůře, ale Kabele parádním reflexem vyrazil zpod břevna tvrdou střelu Bohdana.

Domácí si vzali vedení zpět

Vstup do druhé části vyšel lépe hostům. Na stejném místě jako při prvním gólu domácích byl faulován Vrána. Sám si postavil míč k trestnému kopu a střelou přes zeď srovnal – 1:1. Radost vydržela Tatranu pouze pět minut. Domácí využili chyby stoperské dvojice Tatranu a Dudla nedal Kabelemu šanci – 2:1. Hosté ale nesložili zbraně. Snažili se o vyrovnání. Třikrát byli velice blízko. Největší šanci měl P. Kučera, ale neobstřelil brankáře. Do zakončení se dostal dvakrát Vrána. Jednou těsně přestřelil a podruhé skvěle zasáhl domácí brankář.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Rakovník
Radek Polášek, trenér: "Jsem hodně naštvaný. Co chceme víc. Během zápasu máme čtyři vyložené šance, ale nedáme ani jednu. Pak vymyslíme dvě hloupé chyby. Jednou nezastavíme útok soupeře včas a pak se nedohodnou stopeři. Tady se mělo vyhrát. Bohužel mám hodně úzký kádr a není ani možnost hru oživit střídáním."



Sestavy


SK Polaban Nymburk, s.r.o.
P. Plaček [-] - O. Bejbl [-] , J. Zorkler [-] (85. M. Daněk [-] ) , M. Dudla [-] , F. Vyskočil [-] , M. Čuřík [-] , M. Kotek [-] , P. Hobík [-] (46. J. Dudek [-] ) , M. Škarecký [-] , M. Bodlák [-] (52. R. Novotný [-] ) , M. Bohdan [-]

TJ Tatran Rakovník
P. Kabele [-] - J. Bredler [-] , V. Hradecký [-] (65. L. Dolák [-] ) , D. Novák [-] , K. Omovie [-] , A. Vrána [-] , P. Kučera [-] , M. Hudousek [-] , M. Verner [-] , L. Černý [-] , T. Rothe [-]

ŽK: 17. M. Bohdan , 60. J. Dudek , 60. J. Zorkler - 32. M. Verner , 90. P. Kučera . ČK: 82. J. Dudek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Klečka Ivan - JEŽEK Václav, SLAVÍČEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 14:02
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 08:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 09:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 17:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 16:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2018 10:13
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 19:23

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích