1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 14:00

15.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov zakončil podzim výhrou


Branky


16

V poločase vedl Hodonín 1:0, nakonec ale prohrál 1:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodonín začal v posledním podzimním zápase dobře. Uničov měl sice ve čtyřiadvacáté minutě šanci, kdy se jeden z jejich útočných hráčů probil až k brankové čáře a mohl využít zmatků v domácí obraně, ale nastřelil pouze hodonínského brankáře Petráše. A tak udeřili domácí. Ve třiatřicáté minutě využil Petr Fojtík přihrávku na střed hřiště z levé strany, jedním dotykem si míč připravil do vápna a následně levačkou poslal míč na zadní tyč do brány. O tři minuty později měli šanci Žák a Ťok, ale ani nadvakrát nedokázali překonat brankáře Uvízla, který tak držel Uničov i nadále na dostřel.

Ve druhém poločase začal Uničov hrát lépe a po deseti minutách napřáhl Ondřej Seibert ze třiceti metrů a brankář Petráš jeho střelu nejspíše podenil, i když byla pěkná a zapadla do brány. V 77. minutě táhl Uničov akci po levé straně, odkud nakonec i příšel centr na zadní tyč, kde si na něj naběhl Pavel Jeřábek a hlavičkou otočil utkání ve prospěch Uničova. V 84. minutě definitivně rozhodl o vítězství svého týmu Aleš Krč, který tak zvýšil už na 3:1. Otevřené obrany dokázal ještě minutu před koncem využít Tomáš Komenda a stanovil tak svým gólem konečný výsledek 4:1 pro hostující Uničov.



Ohlasy k zápasu



SK Uničov
Dušan Žmolík - trenér Uničova: V prvním poločase nás podržel náš brankář, což bylo velmi důležité, že nám soupeř neutekl. Ve druhém poločase jsme na rozdíl od toho prvního začali proměňovat šance a lépe jsme bránili.



Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - T. Ťok [-] , P. Fojtík [-] (82. M. Opina [-] ) , P. Šustr [-] , M. Suchý [-] , L. Mareš [-] , T. Novotný [-] , L. Michna [-] (65. D. Copko [-] ) , J. Hesek [-] , F. Žák [-] , R. Sasín [-]

SK Uničov
T. Uvízl [-] - O. Seibert [-] , M. Krayzel [-] , R. Bala [-] , J. Můčka [-] - J. Svoboda [-] , P. Jeřábek [-] (86. M. Antl [-] ) , D. Dostál [-] - T. Komenda [-] , A. Krč [-] - J. Vichta [-] (89. T. Binar [-] )

ŽK: 28. L. Mareš , 65. P. Šustr - 76. P. Jeřábek .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: Tomanec Josef - ŠKROBÁK Lukáš, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 10:38
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 02:27

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Hodonín uhrál bod s Líšní, Uničov doma schytal debakl. Ale jak už to bývá, uhrajete něco se silným a následný zápas nezvládnete. Tipuji remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích